Looking For Anything Specific?

Τσιτσιπάς: "Για ό,τι γράφω στα social media μπορεί να αδικηθώ ξανά στο μέλλον..."

 


Οι δυνατότητες του δεν έχουν όριο, δεν έχουν ταβάνι. Το ξέραμε καλά, το απέδειξε για μια ακόμη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς που απέκλεισε με επική ανατροπή(μετά από 4 ώρες και 6 λεπτά)  3-2 τον Ράφα Ναδάλ παίρνοντας μια σπουδαία πρόκριση στην ημιτελικό του Australian Open. Την Κυριακή ο Τσιτσιπάς καλείται να αντιμετωπίσει (στις 10.30 π.μ.) τον Ντανίλ Μεντβέντεφ

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου του SDNA σχετικά με όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα, τα αρνητικά σχόλια στην χώρα μας για ποσταρίσματα στα social media που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε:

"Δεν με πολυενδιαφέρει αν έχω αδικηθεί… Οι προθέσεις μου ήταν συγκεκριμένες και υπήρχε λόγος πίσω από αυτές. Αγαπώ όλο τον κόσμο στην Ελλάδα και καταλαβαίνω ότι είμαστε παθιασμένοι ως λαός, μου αρέσει πολύ αυτό. Είμαστε περήφανος λαός και μπορούμε να προσφέρουμε μεγάλα πράγματα στον παγκόσμιο αθλητισμό. Προσπαθώ να φέρω τον κόσμο όσο πιο κοντά γίνεται με το τένις μου και αυτό είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί σαν αθλητής.

 Για οτιδήποτε γράφω στα social media μπορεί να αδικηθώ ξανά στο μέλλον και να μην αρέσουν στον κόσμο αυτά που έχω να πω, η άποψή μου. Αλλά ζούμε σε δημοκρατία και ο καθένας έχει τη δική του άποψη και μπορεί να εκφράσει ελεύθερα αυτά που νιώθει. Αν κάποιος δεν συμφωνεί ή το βρίσκει παράλογο, τότε μπορεί να πάρει τη δική του θέση.

Διαβάσε ακόμη: Ταξίδι στο όνειρο, η μαγική 5αετία του Στέφανου Τσιτσιπά

Έχω μεγάλη αγάπη για τη χώρα μου και κάθε μέρα όταν δεν βρίσκομαι στο γήπεδο προσπαθώ να βρω καινούργιες ιδέες να προσφέρω και να της δώσω όσα περισσότερα γίνεται. Κάποιες από αυτές είναι λίγο παράλογες, λίγο extreme και δεν βλέπω να γίνονται αλλά πάντα σκέφτομαι τι καλό μπορώ να προσφέρω στη χώρα μου μέσω του τένις και όχι μόνο".

Σε άλλη ερώτηση στα ελληνικά μίλησε για την αναμέτρηση με τον Ναδάλ. "Δεν ξέρω τι έγινε μετά το τρίτο σετ, νομίζω ότι το τένις μου μιλάει από μόνο του. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Ήταν φανταστικό τέλος, αν και ήμουν λίγο νευρικός. Το τελευταίο γκέιμ ήταν το πιο δύσκολο του παιχνιδιού. Η ψυχραιμία μου έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στον αγώνα. Δεν νευρίασα ούτε μια φορά, έδειξε ευγνωμοσύνη για το ότι βρίσκομαι σε ένα τόσο ωραίο και μεγάλο γήπεδο σε μια αναμέτρηση με έναν από τους καλύτερους τενίστες στον κόσμο. Ήταν μια καλή βραδιά, που απόλαυσα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια