Looking For Anything Specific?

Είδαμε το Malice at the Palace(και μας άρεσε)

 

 


Νοέμβριος του 2004: Το ΝΒΑ συγκλονίζεται από έναν απίστευτο καυγά στον οποίο μετείχαν καλαθοσφαιριστές και φίλαθλοι. Το επεισοδιακό εκείνο παιχνίδι μεταξύ Πίστονς και Πέισερς βρίσκεται στο επίκεντρο (μαζί με άλλες ξεχωριστές αθλητικές ιστορίες) της σειράς Untold του Netflix.

 Το σκηνικό αυτού του περιστατικού στήθηκε στο «Palace of Auburn Hills» το οποίο πλέον έχει κατεδαφιστεί και η ιστορία έμεινε γνωστή ως «Malice at the Palace» (καυγάς στο παλάτι). Κεντρικοί πρωταγωνιστές του ασύλληπτου αυτού επεισοδίου ήταν οι Ben Wallace και Ron Artest. Ο τελευταίος έκανε ένα σκληρό φάουλ στο Wallace ο οποίος αντέδρασε σπρώχνοντας βίαια τον αντίπαλο του. 

Κι ενώ ο Artest προσπαθούσε να ηρεμήσει ξαπλώνοντας στη γραμματεία, ένα πλαστικό ποτήρι με μπύρα προσγειώνεται επάνω του. Ξαφνικά το γήπεδο μετατρέπεται σε…αρένα. Ο Artest ανεβαίνει στην κερκίδα και γρονθοκοπεί έναν φίλαθλο! Οι παίκτες παίζουν ξύλο μεταξύ τους, η αστυνομία απούσα , κάποιοι φίλαθλοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και οι Πέισερς μετά από ώρα αποχωρούν όπως όπως υπό βροχή αντικειμένων , στα αποδυτήρια.

 Το ντοκιμαντέρ εξετάζει όλες τις πτυχές αυτού του συμβάντος για το οποίο μιλούν μεταξύ άλλων οι Reggie Miller, Jermaine O’ Neal, Ron Artest , Stephen Jackson  , δημοσιογράφοι, αστυνομικοί , εκπρόσωποι των δυο ομάδων κ.α. Οι ποινές που ανακοινώθηκαν από τον Κομισάριο του NBA ήταν πρωτόγνωρες και εξοντωτικές με τον Ron Artest να αποβάλλεται για όλη την υπόλοιπη σεζόν (πάνω από 70 αγώνες).

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια