Looking For Anything Specific?

Τζον Πουλακίδας: Το αστέρι του Yale ονειρεύεται να παίξει στην Ελλάδα!

 


Ο Γιάννης Πουλακίδας έγραψε ιστορία με την καταπληκτική του εμφάνιση στην March Μadness του ΝCAA οδηγώντας με 28 πόντους και 6/9 τρίποντα την ομάδα του το Yale, σε μια νίκη πέρα από κάθε πρόβλεψη απέναντι στο Όμπερν. 

 Ο Πουλακίδας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «The Game» της ΕΡΤ3 είπε τα εξής: 

 «Ήταν σίγουρα το καλύτερο μου παιχνίδι αυτό απέναντι στο Όμπερν. Ως παιδί, ως παίκτης που μεγαλώνει στις ΗΠΑ, το να κερδίσεις ένα παιχνίδι στην March Madness είναι κάτι που ονειρεύεσαι… Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. 

 Και οι δυο γονείς μου είναι τελείως Έλληνες. Οι γονείς του πατέρα μου είναι από την Ελλάδα, ο παππούς μου είναι γεννημένος στην Σπάρτη. Η μαμά του πατέρα μου είναι από το νησί της Χίου. Από την πλευρά της μαμάς μου και οι δυο γονείς είναι από την Πελοπόννησο από ένα χωριό που λέγεται Ρίζες. Όλοι οι παππούδες μου είναι Έλληνες, όλη η οικογένεια και η καταγωγή μου είναι ελληνική. 

 Έχω ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου. Γνωρίζω πολλά για τις δυο ομάδες που παίζουν στην Ευρωλίγκα τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Θα ήταν μεγάλο όνειρο και τιμή να καταφέρω να παίξω σε μια από αυτές τις ομάδες και να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στην Ευρωλίγκα σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πολύς κόσμος μου λέει πως με αγαπάει με υποστηρίζει και πως ελπίζουν να με δουν να παίζω στην Ελλάδα μια μέρα για την Εθνική ομάδα. Έχω πολλά μηνύματα από φιλάθλους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που λένε πως θέλουν να με δουν να παίζω εκεί και αυτό είναι ωραίο».


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια