Looking For Anything Specific?

Δύσκολη αποστολή στην Τουρκία

 


Τρίτο ματς του φετινού προγράμματος για όλες τις ομάδες της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με τη Φενερμπαχτσέ στην Τουρκία. Στα προγνωστικά στοιχήματος, ως φαβορί της αναμέτρησης χαρακτηρίζεται η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. 

 Η αποστολή του Παναθηναϊκού στην Τουρκία, μόνο εύκολη δεν θα είναι. Το θετικό για τους πράσινους, είναι η επιστροφή του Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός της αθηναϊκής ομάδας επιστρέφει, αφού ξεπέρασε την θλάση που αντιμετώπισε και θα βοηθήσει την ομάδα του για το μεγάλο διπλό στην Κωνσταντινούπολη. 

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προέρχεται από νίκη απέναντι στην Μπάγερν, στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague. Κέρδισε με δυσκολία, αλλά ήταν λογικό να τον δυσκολέψει η ανανεωμένη Μπάγερν, από την στιγμή που αγωνιζόταν και χωρίς τον αρχηγό του. Στο πρωτάθλημα παραλίγο να «γκελάρει», με το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη, αλλά κέρδισε στο φινάλε. 

 Η Φενερμπαχτσέ δεν έχει μπει με τον καλύτερο τρόπο στην σεζόν. Κέρδισε στην παράταση την Αρμάνι Μιλάνο την πρώτη αγωνιστική και έχασε από την Βαλένθια στην Ισπανία, στο τέλος του αγώνα. Έχει διατηρήσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ της και για ακόμη μία σεζόν έχει στοχεύσει στα πλέι οφ. Το αρνητικό για την τουρκική ομάδα, είναι ότι θα στερηθεί για αρκετές εβδομάδες τις υπηρεσίες του Τάιλερ Ντόρσεϊ. Ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ τραυματίστηκε, ενώ είχε ξεκινήσει με εκπληκτικό τρόπο φέτος. Η Φενέρ έχει κενά και είναι έτοιμη ακόμα να πρωταγωνιστήσει. 

 Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε το διπλό του Παναθηναϊκού, με χάντικαπ +6.5 στο 1.78.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια