Looking For Anything Specific?

Hustle: Η νέα μπασκετική ταινία σε παραγωγή...Λε Μπρον- Ο σκάουτερ, το "λαβράκι" κι ο αγώνας με στόχο την κορυφή!

 

 

 Το Hustle έκανε την πρεμιέρα του από την πλατφόρμα του Netflix στις 10 Ιουνίου και θεωρείται μια από τις καλύτερες μπασκετικές ταινίες των τελευταίων ετών. Το στόρι; Ο Άνταμ Σάντλερ υποδύεται τον σκάουτερ των 76ers ο οποίος σε ένα από τα ατελείωτα ανά την Ευρώπη ταξίδια ανακαλύπτει ένα μεγάλο ταλέντο σε ανοικτό γήπεδο της Ισπανίας. 

Στον ρόλο του…ταλέντου θα δείτε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ που δοκίμασε τις δυνατότητες του και στην υποκριτική. Από τις οθόνες σας θα περάσει σχεδόν όλο το…ΝΒΑ. Και πως θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από την στιγμή που στο εγχείρημα μετέχει η εταιρεία παραγωγής του ΛεΜπρον Τζέιμς. «Οι σκληρές προπονήσεις, τα ανοικτά γήπεδα, το όνειρο του ΝΒΑ , οι αντιξοότητες, το focus που πρέπει να δείξει ένας αθλητής, οι στερήσεις , οι δοκιμασίες που θα περάσει… 
Όλα ξεδιπλώνονται μέσα από μια ταινία που προσπάθησε να ακολουθήσει με ρεαλισμό την διαδικασία αυτής της δύσκολης μετάβασης για έναν αθλητή», δήλωσε ο σεναριογράφος της ταινίας Taylor Materne. Όσο για τον πρωταγωνιστή (Άνταμ Σάντλερ). Δεν περιμέναμε το Hustle για να δούμε πόσο καλός ηθοποιός είναι!

     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια