Looking For Anything Specific?

NBA: Πώς η άφιξη του Τζέιμς Χάρντεν αύξησε κατακόρυφα την τηλεθέαση των Μπρούκλιν Νετς

 


Χοντρός, ατομιστής, απροσάρμοστος, αλαζονικός… Αυτοί είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν αποδοθεί στον Τζέιμς Χάρντεν. Ουδείς βέβαια έχει αμφισβητήσει το χάρισμα που έχει, το ταλέντο του αλλά και την ικανότητα του να τραβάει την προσοχή των φίλων του NBA, είτε αυτοί είναι fan του παιχνιδιού του,είτε haters. 

Αυτό αποδείχθηκε και στη πράξη με νούμερα. Σύμφωνα με το YES Network η τηλεθέαση αγώνων των Μπρούκλιν Νετς έχει αυξηθεί από την στιγμή της έλευσης του Χάρντεν. Σε τοπικό επίπεδο (Νέας Υόρκης) η αύξηση ήταν της τάξης του 69%.  Σε παγκόσμιο επίπεδο η μέση θεαματικότητα των 10 τελευταίων αγώνων των Νετς (μέσω του NBA League Pass fon Nets) αυξήθηκε κατά 24%. Στις ΗΠΑ  αυτή η αύξηση είναι της τάξης του 41% συγκριτικά με τους αγώνες που έγιναν στο ξεκίνημα της σεζόν χωρίς τον Χάρντεν.

Διαβάστε ακόμη: Το NBA είναι άλλο...άθλημα

Αυξημένος κατά 39% παγκοσμίως είναι ο μέσος  χρόνος που οι θεατές ξόδεψαν για να δουν παιχνίδια των Νετς ενώ η αντίστοιχη άνοδος στις ΗΠΑ είναι της τάξης του 80%. Το πιο δημοφιλές παιχνίδι σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από την πλατφόρμα θέασης αγώνων ΝΒΑ League Pass σε όλο τον κόσμο μέχρι στιγμής ήταν αυτό της 20ης Ιανουαρίου ανάμεσα στο Κλίβελαντ και τους Νετς(147-135 , μετά από διπλή παράταση) με τον Χάρντεν να πετυχαίνει 21π., 12 ασίστ, 10 ριμπάουντ. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια