Looking For Anything Specific?

Top 10: Οι αθλητές με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google παγκοσμίως – Δεν είναι αυτοί που περιμένετε



Ποια ονόματα αθλητών αναζήτησε περισσότερο ο κόσμος στο Google το 2020; Η Gazzetta dello Sport έχει την απάντηση και σύμφωνα με την έρευνα της στην πρώτη 10άδα δεν βρίσκονται ο Ντίεγκο Μαραντόνα ή ο Κόμπι Μπράιαντ. 

Ας δούμε αναλυτικά την λίστα των αθλητών αλλά και τους λόγους για τους οποίους κόσμος αναζήτησε τα όνοματά τους στη μηχανή αναζήτησης:

 1. Ράιαν Νιούμαν: Είναι αμερικανός οδηγός αγώνων αυτοκινήτων. Τον Φεβρουάριο του 2020 στην διάρκεια του Daytona 500 πρωταγωνίστησε σε έναν τρομακτικό ατύχημα καθώς το αυτοκίνητο του Ford έπεσε στα προστατευτικά και αναποδογύρισε. Ο 42χρονος πιλότος κατάφερε ως εκ θαύματος να βγει ζωντανός.

2. Μάικλ Τζόρνταν: Ο λόγος για τον οποίο το όνομα του έπαιξε τόσο πολύ στη μηχανή αναζήτησης της google είχε φυσικά να κάνει με τον σπουδαίο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από την πλατφόρμα του Netflix μέσα στο 2020, το «Last Dance».

 

3. Τάισον Φιούρι: Είναι κορυφαίος Βρετανός επαγγελματίας μποξέρ, παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία του που αρκετά συχνά γίνεται θέμα για τις δηλώσεις του όπως αυτή που είχε κάνει τον Φεβρουάριο: «αυνανίζομαι 7 φορές την ημέρα»! 


4. Τομ Μπρέιντι: Είναι θρύλος του NFL στις ΗΠΑ, αποχώρησε από  τους New England Patriots μετά από 20 χρόνια. Το θέμα απασχόλησε επί σειρά ημερών τα media των ΗΠΑ. 


 5. Μάικ Τάισον: Ένας από τους κορυφαίους πυγμάχους στη ιστορία του αθλήματος. Μέσα στο 2020 επέστρεψε ξανά στην δράση 15 χρόνια μετά την απόσυρση του! 


 6. Λουίς Σουάρες: Ουρουγουανός επιθετικός στα 33 του χρόνια μετά από έξι χρόνια πετυχημένης παρουσίας στην Μπαρτσελόνα μετακόμισε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη τύπου περιελάμβανε πολύ πόνο, κλάμα από τον Σουάρες και έντονα συναισθήματα.

7. Αλεσάντρο Τζανάρντι: Είναι αθλητής χειρήλατου αμαξιδίου αναπήρων κάτω άκρων. Την χρονιά που μας πέρασε είχε  ατύχημα με φορτηγό στη διάρκεια αγώνων που σόκαρε την κοινή γνώμη.

 
8. Ντελόντε Ουέστ: Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ μέσα στο 2020 έγινε ξανά παγκόσμιο θέμα συζήτησης καθώς μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται σε άθλια κατάσταση (είναι εδώ και χρόνια άστεγος και κατά καιρούς ζει σε κοινωνικές δομές) σε δρόμο του Ντάλας έκανε τον γύρο του κόσμου.

 
9. Μπρις Ντρου: Είναι διάσημος παίκτης του NFL( Νέα Ορλεάνη) και το όνομα του συζητήθηκε έντονα μετά από τοποθέτηση που έκανε με την οποία κατηγόρησε όσους γονατίζουν (σε ένδειξη διαμαρτυρίας) στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου των ΗΠΑ.

 10. Τιάγκο Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος στόπερ μετά από 8 χρόνια στην Παρί τον Αύγουστο του 2020 πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια