Looking For Anything Specific?

Παραφωνίες, καταγγελίες, οι Έλληνες MVP και άλλα... Οι πρωταγωνιστές





Μπας Νάιχαους 

 Ήταν δυστυχώς ο (αρνητικός) πρωταγωνιστής του ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Η διαιτησία του Ολλανδού ήταν κακή με πολλές λάθος αποφάσεις. Η συνεννόηση του με το VAR φάνηκε να είναι προβληματική με τις δυο ομάδες να εκφράζουν εκατέρωθεν παράπονα. Ο Άρης για κάρτες που δεν δόθηκαν σε σκληρό παιχνίδι δυο παικτών του αντιπάλου. Ο ΠΑΟΚ για την φάση του εις βάρος του πέναλτι (ανατροπή του Μπερτόγλιο από τον Πασχαλάκη) και όχι μόνο. Αργότερα, στη φάση της ανατροπής του Τζόλη ο Ολλανδός εξέτασε μόνο το θέμα της επαφής με τον Σούντγκρεν όμως στην αρχή της φάσης υπάρχει επαφή με τον Σάσα. Ο Νάιχαους, είτε δεν το είδε, είτε το αγνόησε. Επίσης, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων φαίνεται να υπάρχει χέρι του Μπαγκαλιάνη στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο Άρης διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και με αυτή του τη νίκη (1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γκάμα), ανέβηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας. Ο ΠΑΟΚ(που συνολικά αγωνιστικά δεν ήταν καλός), εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει "στημένη" την διαιτησία του Νάιχαους.


Γιώργος Τσαλμπούρης

 Δυο Έλληνες παίκτες που αναζητούν τα τελευταία χρόνια χώρο και χρόνο για να δείξουν τις δυνατότητες τους, ο Γιώργος Τσαλμπούρης(ΠΑΟΚ) και ο Γιάννης Κουζέλογλου(Άρης) ξεχώρισαν στο τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο Τσαλμπούρης έκανε το καλύτερο ματς της καριέρας του στη Basket League με 22 πόντους, 4/6 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 2 τάπες και ήταν ο MVP του ΠΑΟΚ. Ο Κουζέλογλου ήταν ο πρώτος σκόρερ των κιτρίνων(16π. ,6 ριμπάουντ). Ο αγώνας ήταν κακός ποιοτικά. Το σύνολο των ξένων που έχουν οι δυο ομάδες είναι (επιεικώς) για κλάματα. Πάλι καλά που δόθηκε χρόνος σε αυτά τα παιδιά κι έχουμε κάτι να ...σχολιάσουμε για αυτό το παιχνίδι. 


Καρίμ Ανσαριφάρντ 

 Παιχνίδι ακατάλληλο για καρδιακούς ήταν αυτό που έγινε στη Ριζούπολη ανάμεσα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα, με την Ένωση να παίρνει τελικά την νίκη με 4-3. Κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που πέτυχε δυο γκολ στο α΄ ημίχρονο και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων σε αντίθεση με αρκετούς συμπαίκτες του. Η ΑΕΚ παρά τη νίκη της προβλημάτισε ξανά με την εικόνα της και λίγο έλειψε στις καθυστερήσεις του αγώνα να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης από τον Μπαξεβανίδη.


Νίκος Μελισσάς 

 Ο λόγος για τον οποίο ο Παναιτωλικός κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Βόλο είναι ένας και λέγεται "Νίκος Μελισσάς". Ο 27χρονος γκολκίπερ αποφάσισε απλώς να κατεβάσει τα ρολά της εστίας του την οποία κράτησε ανέπαφη παρά την πληθώρα ευκαιριών που δημιούργησε ο Βόλος. Ο Παναιτωλικός από το 28΄ έπαιζε με 10 παίκτης καθώς ο Τζανακάκης αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.


Μπεν Μπέντιλ 

Νίκη ψυχολογίας ενόψει των αναμετρήσεων με την Ρεάλ και την Άλμπα(15 και 17/12) στη διαβολοβδομάδα της Euroleague πέτυχε ο Παναθηναϊκός κόντρα στο Περιστέρι για την 7η αγωνιστική της Basket League με 76-57. Οι "πράσινοι" που δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους είχαν για κορυφαίο τον Μπεν Μπέντιλ (με 15 πόντους με 4/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα και 4/6 βολές.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια