Looking For Anything Specific?

"Τι σκότωσε τελικά τον Ντιέγκο Μαραντόνα;"- Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την απώλεια του σπουδαίου ποδοσφαιριστή

 





Τα αίτια του θανάτου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε νεκρός ο Ντιέγκο Μαραντόνα στις 25 Νοεμβρίου φαίνεται πως θα απασχολούν για πολύ καιρό ακόμη την παγκόσμια αθλητική –κι όχι μόνο- κοινότητα. 

Το Discovery+UK σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής ITN ήδη επιβεβαίωσαν πως ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ το οποίο θα περιστρέφεται στα αίτια θανάτου του. Ο τίτλος του είναι "Τι σκότωσε τον Μαραντόνα" και θα προβληθεί από το Discovery Plus στις 28 Δεκεμβρίου

Ήδη οι παραγωγοί έχουν εξασφαλίσει μια σειρά από συνεντεύξεις με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του Ντιεγκίτο. Θυμίζουμε πως μετά τον θάνατο του ο γιατρός του Λεοπόλδο Λούκε,  κατηγορήθηκε για  ιατρική αμέλεια. Η αστυνομία της  Αργεντινής να αντιμετώπισε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή ως "πιθανή ανθρωποκτονία".

"Κάποιος προσπαθεί να βρει έναν αποδιοπομπαίο τράγο, όταν δεν υπάρχει κάποιος. Όλοι μας κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε με τον Ντιέγκο. Δεν μπορούσες να κάνεις κάτι στον Ντιέγκο, αν δεν το ήθελε. Μισούσε τους γιατρούς και τους ψυχολόγους. Με εμένα ήταν διαφορετικά, γιατί εγώ ήμουν αυθεντικός. Ήταν φίλος μου. Έπρεπε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά δεν ήθελε",  είχε πει με δάκρυα στα μάτια ο γιατρός. 

Διαβάστε ακόμη: Το αυτόγραφο του Μαραντόνα στον Κόμπι Μπράιαντ

Ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα, είχε ζητήσει να γίνει έρευνα στην ανταπόκριση του ΕΚΑΒ της Αργεντινής στην κλήση για τον ποδοσφαιριστή. "Είναι ανεξήγητο ότι για 12 ώρες ο φίλος μου δεν είχε την προσοχή και τον έλεγχο από μέρος του προσωπικού που ασχολείται με τέτοιες υποθέσεις. Το ασθενοφόρο έκανε περισσότερη από μισή ώρα να φτάσει και αυτό είναι εγκληματική ηλιθιότητα. Αυτό το γεγονός είναι κάτι που δεν μπορούμε να παραβλέψουμε" είχε δηλώσει.

 Υποψίες έπεσαν και στο νοσηλευτικό προσωπικό του. Κάποιοι νοσηλευτές υπέπεσαν σε αντιφάσεις. Τα υπόλοιπα...επί της οθόνης. 

Διαβάστε ακόμη: "Σε μένα έδωσε την φανέλα του ο Ντιέγκο"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια