Looking For Anything Specific?

Live Streaming: To τελευταίο αντίο στον Ντιέγκο Μαραντόνα

 



Χιλιάδες κόσμου συνέρρευσε από νωρίς το μεσημέρι(26/11) στην Casa Rosada του Μπουένος Άιρες προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, η απώλεια του οποίου σε ηλικία 60 ετών έχει συγκλονίσει τον πλανήτη και τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου. 

 Η σωρός του σπουδαίου Αργεντίνου ποδοσφαιριστή τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα το οποίο μετέδωσαν live όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά Πρακτορεία. Το φέρετρο είναι σκεπασμένο με τη σημαία της πατρίδας του και δίπλα υπάρχει η φανέλα με το νούμερο 10.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου πολιτικής προέλευσης, ανεξαρτήτου προτίμησης σε επίπεδο συλλογων, δίνουν το "παρών" , άλλοι με ένα λουλούδι στο χέρι, άλλοι με φανέλες και κασκόλ, άλλοι με δάκρυα στα μάτια κι άλλοι τραγουδώντας συνθήματα. Όλοι τους συνθέτουν ένα μεγάλο «μωσαϊκό» αναγνώρισης και σεβασμού στον Ντιέγκο που σίγουρα υπήρξε κάτι περισσότερο από ένας καταξιωμένος ποδοσφαιριστής. 

Update

Το προσκύνημα στην σωρό του Ντιέγκο Μαραντόνα ολοκληρώθηκε πρόωρα καθώς σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και αστυνομίας. Δυνάμεις καταστολής έκαναν χρήση  δακρυγόνων, αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ έγιναν και αρκετές  συλλήψεις καθώς κόσμος επιχείρησε να εισβάλει στο προεδρικό μέγαρο. Η κυβέρνηση της Αργεντινής αποφάσισε να μεταφερθεί πρόωρα η σωρός στο νεκροταφείο, Μπέγια Βίστα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια