Looking For Anything Specific?

"Ο Αντετοκούνμπο, τα παιδιά που θέλουν μόρια για το πανεπιστήμιο και η πίεση"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η οικογένεια του προχώρησαν σε μια αξιέπαινη ενέργεια δείχνοντας για άλλη μια φορά τις κοινωνικές τους ευαισθησίες αλλά και την αγάπη τους για το μέρος που μεγάλωσαν.

 Ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς βρέθηκε στα Σεπόλια και στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου, μαζί με την μητέρα του, μοιράζοντας κούτες με τρόφιμα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ο Δημήτρης Παπανικολάου βετεράνος καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού σχολίασε το συγκεκριμένο γεγονός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με δεικτικό τρόπο:

"Όταν έρχονται αρκετές φορές γονείς να μου πουν για το παιδί τους ότι θέλουν να κάνει καριέρα ή ότι θέλουν να πάρει μόρια για τις σπουδές του ή υποτροφία είναι δεδομένο ότι το παιδί είναι υπό πίεση και ξέρω και τη συνέχεια.
Δεν τον αφήνουν τα κυκλώματα.
Ο προπονητής τον αδικεί. 
Βάζουν τον γιο του χορηγού κτλ. 
Από πλευράς μου παίζει η κασέτα ότι το 95% των παιχτών που κάνανε καριέρα δεν είχαν όχι απλά αυτό που στην Ελλάδα λέμε "μέσον" αλλά ούτε στον ήλιο μοίρα.

 Δεν ξεκίνησε δε κανείς για να βγάλει λεφτά ή να κάνει καριέρα. Απλά διασκέδαζε και αγαπούσε αυτό που έκανε. Τι μέσον να είχε άραγε ο Αντετοκούμπο; Απλά δεν έγινε γκρινιάρης με μια δικαιολογία στο στόμα αλλά μεγάλος μαχητής συν το ταλέντο και τα προσόντα που είναι απαραίτητα. Και φυσικά όλοι έχουν κάπου ταλέντο. 

Για να γυρίσουμε στον Γιάννη τώρα πλέον το φως το ακολουθούν όλοι. Αλλά όταν υπήρχε σκοτάδι και δεν τον ήξερε κανείς τρόφιμα του έδινε ο τότε φίλος του και πλέον μάνατζερ του Γιώργος Πάνου. Σήμερα επιστρέφει τα τρόφιμα στην γειτονιά του και πολύ περισσότερα. Πάντα Γιάννης".


Δείτε εδώ την ανάρτηση του Δ. Παπανικολάου: https://www.facebook.com/photo?fbid=130628898858120&set=a.114266143827729




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια