Looking For Anything Specific?

Ντελ Ντεμπς: Ο πρώην του ΠΑΟΚ μετακόμισε στους Γιούτα Τζαζ

 


Μετά από εννιά χρόνια στη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς όπου εργάστηκε ως τζένεραλ μάνατζερ, ο Ντελ Ντεμπς γνωστός μας από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, αποφάσισε να αλλάξει ...μετερίζι. Ο 50χρονος Ντεμπς αποδέχθηκε πρόταση που του έγινε και σύμφωνα με το "ESPN" θα αναλάβει θέση βοηθού προπονητή στους Γιούτα Τζαζ.

Ήταν Φεβρουάριος του 1997 όταν ο Ντελ Ντεμπς προσγειώνονταν στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.  Ο αμερικανός είχε παραξενευτεί όταν ενημερώθηκε πως αυτός που επρόκειτο να αντικαταστήσει στην ομάδα ήταν ο Σκοτ Σκάιλς, ο οποίος θα γίνονταν προσεχώς ο προπονητής του

Ήταν η εποχή που η διοίκηση του Λάκη Αλεξόπουλου είχε την ιδέα να αντικαταστήσει τον Μισέλ Γκομέζ με τον γνωστό NBAer(Σκάιλς) που αποφάσισε να βγάλει το παντελονάκι του παίκτη και να φορέσει το κοστούμι του προπονητή.



«Δεν είναι ρίσκο. Ξέρω τι αναλαμβάνω. Εκτιμώ το υλικό του ΠAΟK κι εκτιμώ ιδιαίτερα και τον ΠAΟK. Ο στόχος να μπούμε στην τριάδα είναι εφικτός. Mε ξέρετε ότι είμαι σοβαρός άνθρωπος, αλλά τώρα δεν μπορώ να κρύψω τον ενθουσιασμό μου», θα δηλώσει ο Σκάιλς στην επίσημη παρουσίαση του. 

Λίγες ημέρες μετά θα ανακοινώσει ο ίδιος την απόφαση επιλογής του Ντεμπς «Είναι ο παίκτης που θέλω στην ομάδα για τη δική μου αντικατάσταση. Δεν μ' ενδιαφέρει αν τον απέρριψαν Ολυμπιακός και Πανιώνιος, εκείνο που ξέρω είναι ότι σ' εμάς χρειάζεται. Δεν θα σας πω τίποτε περισσότερο γι' αυτόν και γι' αυτή μας την κίνηση». Ο Ντεμπς ήταν εξαιρετικός στα ματς που αγωνίστηκε βοηθώντας εκείνη την σεζόν τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίσει την παρουσία του στην Ευρωλίγκα. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια