Looking For Anything Specific?

Με την… πίστη της παρέας στην Β ΄ Εθνική η Αρετσού- Φιέστα ανόδου στο ΔΑΚ Καλαμαριάς (photos)

 




Όμορφες , μοναδικές στιγμές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να προσφέρει εκτυλίχθηκαν στο κατάμεστο από κόσμο οικογένειες και μικρά παιδιά ΔΑΚ Καλαμαριάς με την Αρετσού Καλαμαριάς  να σφραγίζει και τυπικά το εισιτήριο της ανόδου στην Β΄ Εθνική έπειτα από μια καταπληκτική , σχεδόν αψεγάδιαστη σεζόν με 19 νίκες.

 Η Αρετσού έπειτα από την εύκολη νίκη της επί της ΚούΠα Κιλκίς με 100-53 πανηγύρισε πανάξια την επιστροφή της στην Β΄ Εθνική και δικαίως σήμερα θεωρείται ένα από τα success story του μπάσκετ της ανατολικής Θεσσαλονίκης. 

"Επενδύσαμε στις ανθρώπινες σχέσεις"

 «Ούτε μεγάλο μπάτζετ είχαμε, ούτε απεριόριστες δυνατότητες. Δεν δημιουργήσαμε μια ομάδα με αυτοσκοπό τον πρωταθλητισμό. Αυτό στο οποίο επενδύσαμε ήταν οι ανθρώπινες σχέσεις. Τα παιδιά ήταν φίλοι και εκτός γηπέδου, όλοι έβαλαν το καλό της ομάδας πάνω από τους εαυτούς τους. Οι σχέσεις και η μεγάλη βοήθεια του κόσμου μας έφεραν ως εδώ. Τα περισσότερα εντός έδρας παιχνίδια μας έγιναν φέτος σε ένα γεμάτο γήπεδο στο οποίο υπήρχαν κυρίως παιδιά νεαρής ηλικίας και αυτό μας κάνει διπλά χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς υποστηρικτές μας και όσους βοήθησαν και στήριξαν την ομάδα», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πετρόπουλος

 Ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της Αρετσούς , ο Γιώργος Γιωργάκης είπε: «Πέρα από τις επιτυχίες, τις νίκες και τις ήττες αυτό που στο τέλος μένει είναι οι φιλίες. Αυτό το είχαμε εδώ σε υπερβολικό βαθμό. Μοιραζόμασταν πολλά μεταξύ μας. Είμαστε διαφορετικοί ως χαρακτήρες και προσωπικότητες όμως εδώ είχαμε κοινά πράγματα και πέρα από το μπάσκετ. Είχαμε φοβερά αποδυτήρια και όσοι έχουν παίξει μπάσκετ μπορούν να καταλάβουν». 

 Ο Κωνσταντίνος Κυφωνίδης, ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας δήλωσε: «Αυτή η χρονιά ήταν ένα μεγάλο σχολείο για εμάς. Μάθαμε πολλά. Το να υπάρχει προσμονή για την προπόνηση από έναν παίκτη είναι πολύ σημαντικό. Το μυστικό μας ξέρετε ποιο ήταν; Πως δεν ήμασταν ποτέ 100% σοβαροί. Αυτό το μικρό ποσοστό ασοβαρότητας βοηθάει και αποσυμπιέζει καταστάσεις».

 Ο Δημήτρης Ροπούτης τόνισε: «Είχαμε τρομερή χημεία, από τον πρώτο ως τον τελευταίο παίκτη το απολαύσαμε. Είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που γνώρισα αυτά τα καταπληκτικά παιδιά , είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου».

ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς-ΚούΠα Κιλκίς 100-53(3-0)

Διαιτητές: Ντούρας-Χρυσάφης

Δεκάλεπτα: 32-14, 57-27, 81-44, 100-53

Αρετσού (Πετρόπουλος): Ρόπουτης 9(1), Γαλανός 3(1), Ηλιάδης 2, Καραμπέκης 21(2), Πλιούκας 5(1), Καπώνης 4, Κυφωνίδης 34 (3), Κωτσιόπουλος 6, Παπανικολάου 3, Γεωργάκης 9, Παναγιωτίδης 2, Φλιώνης 2.

ΚουΠΑ (Θεοδωράκος Ν.): Θεογιάννης Φ., Παπαδόπουλος 6(1), Ημερίδης, Ποζίδης, Παπαδόπουλος Ν. 2, Πιπερτζής 2, Θεοδωράκος 6(2), Φιλιππίδης, Θεογιάννης Β. 13(3), Ακριτίδης 5, Παπαδόπουλος Ι., Μανούσος 18.
























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια