Looking For Anything Specific?

Απόστολος Ρούμογλου: «Πιστεύω πως θα πάρουμε τον τίτλο στο NCAA»

 


Ο Απόστολος Ρούμογλου πανηγύρισε με την ομάδα του Κονέκτικατ (UConn) την πρόκριση στο Final 4 του NCAA που φέτος θα φιλοξενηθεί στο Χιούστον 1-3 Απριλίου. Ο 20χρονος φόργουορντ που πέρσι έκανε το ντεμπούτο του στη Basket League ως παίκτης του ΠΑΟΚ δήλωσε σίγουρος πως η ομάδα του όχι μόνο θα προκριθεί στον τελικό (στον ημιτελικό το Κονέκτικατ παίζει με το Μαϊάμι) αλλά θα κατακτήσει και το τρόπαιο. 

 Ο Ξανθιώτης καλαθοσφαιριστής φιλοξενήθηκε από την εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 και μεταξύ άλλων είπε τα εξής: «Πάντα σκεφτόμουν την προοπτική της Αμερικής ήθελα να παίξω μπασκετ και παράλληλα να σπουδάσω. Δεν περίμενα πως μπορούσαμε να πάμε στο φαίναλ φορ. Από τα μέσα της περιόδου όμως άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο καλή ομάδα είμαστε. Πιστεύω πως θα το πάρουμε. Αν κρίνω από το κλίμα, τις προπονήσεις… Νομίζω θα το σηκώσουμε. Είναι τρομερή εμπειρία, εδώ είναι εθισμένοι με το μπάσκετ, ο κόσμος ξέρει τους παίκτες, μας αναγνωρίζουν στην πόλη, αυτό μου δίνει μεγαλύτερη ώθηση να θέλω να βελτιώνομαι και να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω».

 Στην ίδια εκπομπή φιλοξενήθηκε κι ο μεγαλύτερος αδελφός του Κωνσταντίνος που επίσης παίζει μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με την Ασπίδα Ξάνθης: «Ο Απόστολος εξελίχθηκε σε ένα πολύ καλό παίκτη και είμαι χαρούμενος για αυτό. Δεν του έδινα συμβουλές, ξέρει αυτός… Επιμονή και δουλειά. Η κερκίδα το βράδυ του ημιτελικού θα γίνει στο σπίτι, θα μαζευτούμε εκεί για να το δούμε».

 Δείτε την εκπομπή: https://www.ertflix.gr/vod/vod.258980-o-kosmos-ton-spor-440

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια