Looking For Anything Specific?

Ο πράκτωρ 007 και η αγαπημένη ...Λίβερπουλ!

 

Το No Time to die, η πιο πρόσφατη ταινία του θρυλικού Τζέιμς Μποντ προηγείται με διαφορά σε εισιτήρια στους ελληνικούς κινηματογράφους. Αυτή, θα είναι και η τελευταία φορά που ο ήρωας της ταινίας, Ντάνιελ Γκρεγκ, υποδύεται τον διάσημο και ανίκητο κατάσκοπο. Ο Βρετανός(για την ακρίβεια Ουαλός) ηθοποιός, ένας από τους κατά γενική ομολογία καλύτερους που έχουν ενσαρκώσει τον ρόλο του Μποντ, είναι λάτρης του ποδοσφαίρου και φανατικός φίλαθλος της αγαπημένης του Λίβερπουλ, πόλη στην οποία άλλωστε έζησε και τα παιδικά του χρόνια. 

"Λατρεύω τον Κλοπ. Είμαι τυχερός που τον έχω συναντήσει μια-δυο φορές και απλά σε κάνει να θέλεις να τον ακολουθείς. Δεν έχω γνωρίσει πάνω από δύο ανθρώπους με τα χρόνια που το έχουν αυτό. Ο άλλος είναι ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον βασικά, αλλά δεν θα έπρεπε να τον… αναφέρω. Είναι ηγέτης", δήλωσε πρόσφατα για τον τεχνικό της Λίβερπουλ( Γ. Κλοπ), προσθέτοντάς πως θα μπορούσε να είναι ο επόμενος…Τζέιμς Μποντ. 



Ο Γιούγκερν Κλοπ πήρε την πάσα σε μια media day της Λίβερπουλ απαντώντας: "Δεν θέλω να γίνω Τζέιμς Μποντ. Είμαι χαρούμενος που είμαι προπονητής της Λίβερπουλ και κανείς δεν θα ήθελε να με δει να βγαίνω από τη θάλασσα με το… μαγιό μου!"

Μικρός ο Ντάνιελ Γκρεγκ είχε ασχοληθεί με τον αθλητισμό, όχι όμως με το ποδόσφαιρο. Για αρκετά χρόνια έπαιξε ράγκμπι στην ομάδα του Χοϊλεκ όμως από τα 16 του χρόνια ουσιαστικά είχε αποφασίσει για το μέλλον του καθώς εντάχθηκε σε καλλιτεχνικό σκολείο του Λονδίνου. Δεν έπαψε όμως ποτέ να αγαπάει την Λίβερπουλ και να παρακολουθεί παιχνίδια της στο Άνφιλντ. 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια