Looking For Anything Specific?

Οι "παθιασμένοι" με τις ομάδες τους stars-celebrities των γηπέδων

 





Δεν είναι λίγα τα αστέρια της... έβδομης τέχνης κι όχι μόνο που λατρεύουν να περνούν τον ελεύθερο τους χρόνο παρακολουθώντας κάποιο αγαπημένο τους σπορ. Υπάρχουν κι άλλοι που όχι μόνο αγαπούν τον αθλητισμό αλλά παθιάζονται με τις ομάδες που υποστηρίζουν. 

Οι διάσημοι της Λίβερπουλ

Οι Ουαλοί γονείς του τον μεγάλωσαν στο Λίβερπουλ. Δέθηκε με την ομάδα, θαύμαζε τα αστέρια τους και συνεχίζει να τα θαυμάζει και τώρα που είναι ο ίδιος μεγάλο αστέρι. Ο γεννημένος τον Μάρτιο του 1968 Ντάνιελ Γκρεγκ, είδε τις «μετοχές» του να εκτοξεύονται μετά την απόφαση του να αποδεχθεί την πρόταση να υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ. Δηλωμένος φαν της Λίβερπουλ είναι κι ο Μάικ Μάγιερς που επίσης έχει υποδυθεί τον Τζέιμς Μποντ. Το Άνφιλντ επίσης επισκέπτονται τακτικά ο Λίαμ Νίσον και η γνωστή τραγουδίστρια Λάνα ντελ Ρέι.



Μπεν Άφλεκ- Ματ Ντέιμον

Είναι διάσημοι, είναι φίλοι και ταυτόχρονα απολαμβάνουν να παρακολουθούν μπέιζμπολ. Τόσο ο Μπεν Άφλεκ όσο κι ο Ματ Ντέιμον υποστηρίζουν τους Μπόστον Ρεντ Σοξ. Αρκετές φορές μάλιστα βλέπουν παρέα τους αγώνες. 






Έλτον Τζον

Ο Σερ Έλτον Τζον αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το απέδειξε έμπρακτα στο παρελθόν ως χρηματοδότης της Γουότφορντ.  Μέχρι και συναυλίες είχε προ ετών διοργανώσει για να βοηθήσει την ομάδα. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονταν στις εξέδρες με την οικογένεια και τα παιδιά του. 

Χιου Γκραντ

Δεν υπάρχει Βρετανός που να μην είχε έμμεση ή άμεση σχέση με το ποδόσφαιρο στη ζωή του. Έτσι κι ο Χιου Γκραντ. Δυο πράγματα απολαμβάνει να κάνει στον ελεύθερο χρόνο του. Να παίζει γκολφ και να παρακολουθεί την αγαπημένη του Φούλαμ.

Τζουντ Λο

Λατρεύει το ποδόσφαιρο. Η μεγάλη του αγάπη είναι η Τότεναμ της οποίας προσπαθεί να μην χάνει κανένα παιχνίδι. Πολλές φορές τον έχουν αποθανατίσει να βλέπει παιχνίδια με τον μεγάλο του γιο. 

Ράιαν Ρέινολντς

Από τους περιζήτητους ηθοποιούς της νέας γενιάς. Ο Ράιαν Ρέινολντς αποφάσισε να επενδύσει σε μια μικρή Αγγλική ομάδα 5ης κατηγορίας. Την Ρέξαμ με στόχο να την ανεβάσει όπως έχει πει στην Premier League

Μάθιου Μακόναχι

Γεννήθηκε στο Τέξας, μεγάλωσε στις ΗΠΑ, όμως λάτρεψε τον "βασιλιά" των σπορ: Το ποδόσφαιρο. Ο λόγος για τον Μάθιου Μακόναχι που μετέχει σε επενδυτικό σχήμα που ελέγχει την Austin F.C., ομάδα που αγωνίζεται στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ( MLS).

Ντρέικ 

Στη περίπτωση του δεν μιλάμε για έναν απλό φίλαθλο της ομάδας. Ο Ντρέικ ένας από τους σπουδαιότερους ράπερ της γενιάς του αντιλαμβάνεται τους Τορόντο Ράπτορς ως οικογένεια του ενώ μετέχει και στο επενδυτικό σχήμα που ελέγχει την ομάδα του ΝΒΑ.

Σπαϊκ Λι

Οι εποχές όπου οι Νικς έπαιζαν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΝΒΑ πέρασαν. Ο Σπαϊκ Λι, γνωστός σκηνοθέτης, παραμένει ένας από τους πιστούς φίλους της ομάδας. Στην ιστορία έμεινε η κόντρα του με τον Ρέτζι Μίλερ των Πέισερς στο παρελθόν που αποτέλεσε και θέμα ντοκιμαντέρ του ESPN. 

Τζακ Νίκολσον

Είναι ένας από τους παλαιότερους κατόχους διαρκείας των Λέικερς. Νομίζουμε δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο για την παθολογική αγάπη του 83χρονου  διάσημου ηθοποιού με τους «λιμνάνθρωπους». Είναι( τουλάχιστον ήταν μέχρι πρότινος) κι ο ίδιος κάτι σαν… αξιοθέατο στην έδρα των Λέικερς. 

**Λιγότερο...παθιασμένοι αλλά συνεπείς στις επισκέψεις τους σε γήπεδα είναι η Ριάνα, η Μπιγιονσέ, η Μίλα Κούνις, ο Άστον Κούτσερ, η Ολίβια Γουάιλντ κ.α.


Διαβάστε ακόμη: Το υπέροχο μήνυμα μιας βραβευμένης σχολικής ταινίας











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια