Looking For Anything Specific?

Κιουμουρτζόγλου-Σταυρόπουλος: "Η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού"(vid.)

 

 O άμεσος συνεργάτης του Κώστα Πολίτη στον πάγκο της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου και το μέλος της ομάδας του 1987, Νίκος Σταυρόπουλος, μίλησαν στην εκπομπή "Κόσμος των Σπορ" της ΕΡΤ3 ανήμερα της επετείου του μεγάλου θριάμβου της επίσημης αγαπημένης: "Ήταν ένα κοινωνικό γεγονός που συντάραξε όλη την Ελλάδα. 
Ο Νίκος Γκάλης ήταν μια καλαθομηχανή ,έδεσε με την ομάδα. Είναι ό,τι πιο σημαντικό έχουμε κάνει στην καριέρα μας, θεωρώ πως ήμασταν τυχεροί που το ζήσαμε...", είπε μεταξύ άλλων ο Ν. Σταυρόπουλος. 

 "Για να είμαστε ειλικρινείς , στόχος δεν ήταν η πρώτη θέση. Λέγαμε να μπούμε στην εξάδα αλλά τρώγοντας έρχεται η όρεξη... Κάποια στιγμή στο ματς με την Ισπανία γυρνάει ο Πολίτης και μου λέει "τι να κάνουμε τώρα;". Του λέω "δεν δίνεις την μπάλα στον Γκάλη και οι άλλοι να ανοίξουν στο γήπεδο και να δούμε πως θα λειτουργήσει;". 
Έδειξε πως αυτό μπορεί εάν οργανωθεί να περπατήσει. Οι Έλληνες είχαν ανάγκη από μια διάκριση. Ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού", δήλωσε ο Ευθύμης Κιουμουρτζόγλου.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια