Looking For Anything Specific?

Λαύριο: Σαν το μικρό γαλατικό χωριό!

 


*Ανεξάρτητα από το τι συνέβη με αποφάσεις διαιτητών, ενστάσεις κλπ , παρακολουθήσαμε μια καταπληκτική σειρά ημιτελικών στο μπάσκετ. Συγχαρητήρια σε Λαύριο και Προμηθέα.

*Χρόνια έχουμε να δούμε ομάδα (Λαύριο) με τέτοια χημεία, με τόσο ξεκάθαρους ρόλους και τέτοια διάρκεια στην απόδοση της στην διάρκεια της σεζόν.

*Αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι το μικρό μπάτζετ του Λαυρίου (305.000 ευρώ είπε ο Χρήστος Σερέλης). Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι πώς παίκτες όπως ο Ντιαλό, ο Κάρτερ, ο Κόζι κ.α. δεν αποδέχθηκαν στην διάρκεια της σεζόν υπερδιπλάσιες προσφορές από ομάδες του εξωτερικού όπως συνήθως συμβαίνει με ξένους που ξεχωρίζουν στην Basket League.Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα στο οποίο θα θέλουμε να απαντήσουν στο Λαύριο προπονητές αλλά και οι μάνατζερς των αμερικανών.

*Και κάτι τελευταίο: Η τρομερή πορεία του Λαυρίου, η κατάκτηση της 2η θέσης θα έπρεπε να επιβραβευτεί. Το Eurocup όμως δεν θέλει τέτοιες ομάδες(καλά για Euroleague ούτε λόγος). Εκεί μετρούν μόνο τα μεγάλα «πορτοφόλια». Στο ποδόσφαιρο η Βιγιαρεάλ, από μια πόλη 50.000 κατοικών, ολοκλήρωσε λίγες ημέρες πριν το δικό της θαύμα. Η Λέστερ παλαιότερα έζησε το όνειρο συμμετοχής στο Champions League... Στο μπάσκετ αυτό μάλλον...απαγορεύεται.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια