Looking For Anything Specific?

Αθλητισμός Lockdown: Επιστροφή στις προπονήσεις για την Football League, σε αναμονή το Μπάσκετ- Εκκίνηση Ακαδημιών στη Κύπρο

Από την Δευτέρα 15/2 ξεκινούν και πάλι οι προπονήσεις για την Football League γεγονός που υποδέχθηκε με ικανοποίηση ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών. “Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/2) οι ποδοσφαιριστές της Football League θα επιστρέψουν στις ομαδικές προπονήσεις.

 Ο αγώνας μας δεν θα σταματήσει μέχρι την έναρξη και την ολοκλήρωση όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην Α’ Εθνική Γυναικών, στη Γ’ Εθνική Ανδρών και στο σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού και θα παλέψουμε μαζί τους μέχρι την δικαίωση των αιτημάτων τους”, ανέφερε η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ. 

 Οι ομάδες της Football League έχουν υπογράψει το υγειονομικό πρωτόκολλο που ήδη εφαρμόζεται στα πρωταθλήματα τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη ενώ η απόφαση θα περιληφθεί στην σχετική ΚΥΑ που θα ανακοινώσει η ΓΓΑ.

💪Μεγάλη ημέρα η σημερινή για τον σύνδεσμό μας, αφού μετά από μεγάλη μάχη ήρθε η δικαίωση και από τη Δευτέρα (15/2) οι...

Δημοσιεύτηκε από ΠΣΑΠ 1976 - Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021


Για την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το μπάσκετ. Θυμίζουμε πως στην Α2 Ανδρών δεν έχουν ξεκινήσει καν προπονήσεις ενώ η Α1 Γυναικών αναμένει το "πράσινο φως" για την επανεκκίνηση. Δεν βλέπουμε πάντως κινητικότητα αντίστοιχη με αυτή της Football League (υπογραφή υγειονομικού πρωτοκόλλου κλπ). 

 Στο μεταξύ, στην Κύπρο επιτρέπεται από τις 8 Φεβρουαρίου η ατομική προπόνηση όλων των αθλημάτων σε ανοικτές υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, γραμμικά πάρκα και παραλίες, με μέγιστο αριθμό 5 αθλούμενων, ανεξαρτήτου ηλικίας, περιλαμβανομένου του προπονητή/γυμναστή (4 αθλούμενοι+1 προπονητής/γυμναστής). Δεν επιτρέπεται η σωματική επαφή μεταξύ των αθλούμενων και η προπόνηση γίνεται μόνο για σκοπούς εκγύμνασης/φυσικής κατάστασης.

 Κάποιες Ακαδημίες έχουν ήδη κάνει ανακοινώσεις όπως ο Απόλλωνας Λεμεσού: "Οι ακαδημίες καλαθόσφαιρας (αγοριών και κοριτσιών) του Απόλλωνα Λεμεσού ανακοινώνουν την επανέναρξη των προπονήσεων τους, από τη Δευτέρα 15/02. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται σε γκρουπ των τεσσάρων(4) ατόμων με έναν προπονητή, σύμφωνα με τα διατάγματα και τις οδηγίες του υπουργείου υγείας. Η καλαθοσφαιρική μας ακαδημία θα λειτουργήσει δωρεάν για τα παιδιά, για όλο το μήνα Φεβρουάριο".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια