Looking For Anything Specific?

Η επέλαση της "Μήδειας" κι ο Άγιος Βαλεντίνος: Εντυπωσιακά πλάνα με drone(vid.)

 

 Η κακοκαιρία "Μήδεια" που σαρώνει τη χώρα συνέπεσε(14/2) με τον Άγιο Βαλεντίνο, την γιορτή των ερωτευμένων και το SportBubble επέλεξε τρία σχετικά βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες από drone. Τα δυο προέρχονται από την ομάδα του "Up Stories" στο youtube. To πρώτο περιλαμβάνει πλάνα από την κακοκαιρία στην Εθνική οδό Αθηνών –Λαμίας. 

 Η ομάδα του Travel and Nature δημιούργησε ένα βίντεο που αφορά την Θεσσαλονίκη. "Στα λευκά η Νύφη του Θερμαϊκού με τις θερμοκρασίες στο μηδέν! Πλάνα από Drone από την περιοχή της Tούμπας, κοντά στο Σέιχ Σου", γράφουν στο κανάλι τους  στο youtube. 

Δείτε το βίντεο:

.  



 Το φυσικό μνημείο των ερωτευμένων : Κρατήρας σε σχήμα καρδιάς 


 Στο up stories βρήκαμε και το συγκεκριμένο βιντεάκι. Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Λαυρίου, υπάρχει ένας μεγάλος κρατήρας σε σχήμα καρδιάς! 

 “Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν "Ερως ανίκατε μάχαν" Εμείς το παραφράσαμε λίγο και σας παρουσιάζουμε το "Χάος ανίκατε μάχαν" και πιο συγκεκριμένα τον γιγαντιαίο κρατήρα της Αττικής όπου έχει το απόλυτο σχήμα καρδιάς", περιγράφουν στο κανάλι τους. "Στην καρδιά του δήμου Λαυρεωτικής βρίσκεται το Χάος. Η παραπάνω πρόταση δεν είναι ποιητική, αλλά άκρως κυριολεκτική. Λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη του Λαυρίου, υπάρχει ένας μεγάλος κρατήρας σε σχήμα καρδιάς. Παρότι πολλοί θα έσπευδαν να το χαρακτηρίσουν φυσικό μνημείο των ερωτευμένων, οι θρύλοι που περικλείουν τη δημιουργία του δεν είναι τόσο ρομαντικοί. 

Η ευρέως διαδεδομένη επιστημονική άποψη υποστηρίζει ότι είναι αποτέλεσμα της κατάπτωσης της οροφής ενός μεγάλου σπηλαίου. Η ευρέως διαδεδομένη «λαϊκή» άποψη λέει ότι δημιουργήθηκε από πτώση μετεωρίτη κατά τον 18ο ή 19ο αιώνα. Πιο ακραίες θεωρίες κάνουν λόγο για εξωγήινους που προσγειώθηκαν στο σημείο... "

Δείτε το βίντεο σε σκηνοθεσία Φώτης Πάσσος.​ Εναέρια πλάνα Γιώργος Καβάλλας (Opountios)

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια