Looking For Anything Specific?

Yπόθεση Μπεκατώρου: Η "διαφθορά", στην Ομοσπονδία, οι καταγγελίες και ο πρόεδρος που λέει πως αν θέλει "τελειώνει" αθλητές σε μια νύχτα!(vid)

 

 Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Ιστιοπλοϊας μετά τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις της πρωταθλήτριας μας Σοφίας Μπεκατώρου εξόργισε μεγάλο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Όχι όμως και τους ...παροικούντες την Ιερουσαλήμ, όχι δεκάδες άλλους αθλητές, ανθρώπους που γνώριζαν παγιωμένες τακτικές , νοοτροπίες δεκαετίων, αδίστακτων παραγόντων.

 "Παροτρύνουμε την καταγγέλλουσα, εφόσον πήρε την πρωτοβουλία έστω και μετά τόσα χρόνια να μιλήσει σχετικά με αυτό το δυσάρεστο περιστατικό, να γίνει συγκεκριμένη...", ανέφερε μεταξύ άλλων η κατάπτυστη (κατά τη γνώμη μας ) αυτή η ανακοίνωση.

Δεν έχουν περάσει παρά μόλις λίγοι μήνες από τις καταγγελίες αθλητών όπως η Βασιλεία Καραχάλιου, η Σοφία Μπεκατώρου, ο Παύλος Καγιάλης, ο Παναγιώτης Μάντης, ο Ιωάννης Μιτάκης και φυσικά ο Νίκος Κακλαμανάκης σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στην Ε.Ι.Ο.. "Γίνονται συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, ουδείς ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει με τα οικονομικά ή πως δίνονται τα οδοιπορικά. Υπάρχει διαφθορά. Ο πρόεδρος λέει πως μπορεί να καταστρέψει αν θέλει έναν αθλητή σε μια νύχτα...". Αυτά και άλλα πολλά καταγγέλλουν οι αθλητές στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε πιο κάτω. 

 Εκεί θα βρείτε και το ξέσπασμα και τα κλάματα της Βασιλείας Καραχάλιου, που συγκινείται και μόνο που σκέφτεται την μοναχική προσπάθεια της ίδιας και της οικογένειας της που όχι μόνο δεν είχε συμπαράσταση από την Ομοσπονδία της αλλά δέχονταν πόλεμο! Την Καραχάλιου την παρέπεμψαν σε πειθαρχική επιτροπή της Ομοσπονδίας, στον Κακλαμανάκη έκαναν αγωγή, την Μπεκατώρου την είχαν στο στόχαστρο, στον Μιτάκη είπαν με αφορμή δηλώσεις για την λειτουργία της ΕΙΟ  πως "καταστράφηκες μετά από αυτό…".  Τι σόι Ομοσπονδία είναι αυτή που δεν εκπροσωπεί κορυφαίους αθλητές της; Κάποιος ίσως να αναρωτηθεί: "Και τι σχέση έχουν αυτά με το περιστατικό που κατήγγειλε η Μπεκατώρου"; Ασφαλώς και έχουν γιατί καταδεικνύουν κι εξηγούν νοοτροπίες, συμπεριφορές αλλά εξηγούν και το ύφος ανακοινώσεων.

 Δείτε το βίντεο με τις καταγγελίες των αθλητών:

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια