Looking For Anything Specific?

ΝΒΑ: Ομάδα δημιουργεί λογισμικό που εντοπίζει και αποτρέπει τον συνωστισμό φιλάθλων στο γήπεδο!

 


Όσο οι φίλαθλοι μένουν μακριά από τις εξέδρες τα έσοδα των ομάδων πέφτουν. Στο ΝΒΑ το ξέρουν καλά αυτό και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να εξασφαλίσουν την επιστροφή ενός(συγκεκριμένου έστω ποσοστού φιλάθλων) στις εξέδρες. 

Γνωρίζουν πως ο κόσμος θα πρέπει να νοιώσει ασφάλεια. Προς αυτή την κατεύθυνση οι Κλίβελαντ Καβαλίερς σε συνεργασία με την εταιρεία λογισμικού (Armored Things) ανακοίνωσε πως με την βοήθεια της τεχνολογίας δημιουργεί ένα εξελιγμένο πρωτοποριακό λογισμικό το οποίο θα εντοπίζει σημεία συνωστισμού φιλάθλων και θα αποτρέπει επαφή τους βοηθώντας το προσωπικό ασφάλειας να διατηρεί τον κόσμο σε προβλεπόμενες αποστάσεις στο Rocket Mortgage FieldHouse (έδρα των Καβς).

Το συγκεκριμένο σύστημα παρακολούθησης θα τοποθετηθεί στις εισόδους και σε όλους τους ...κοινόχρηστους χώρους του γηπέδου και θα έχει την δυνατότητα να ειδοποιεί προσωπικό και ασφάλεια( ακόμη και στα κινητά τηλέφωνα των υπευθύνων του γηπέδου, δίνοντας αριθμητικά στοιχεία σχετικά με την παρουσία όγκου φιλάθλων σε σημεία), ώστε να διατηρούνται τα πρωτόκολλα.

 Θυμίζουμε πως από το 2021 οι Καβαλίερς έλαβαν έγκριση από την Πολιτεία του Οχάιο για την κάλυψη του 10% χωρητικότητας του γηπέδου που αντιστοιχεί σε 2.000 περίπου θεατές ανά ματς μιας και η χωρητικότητα του Rocket Mortgage FieldHouse είναι 19.432. Οι Καβαλίερς με την εγκατάσταση αυτού του προγράμματος φιλοδοξούν να αυξήσουν το αίσθημα ασφάλειας ενώ στο προσεχές μέλλον ελπίζουν να τους επιτραπεί το άνοιγμα μεγαλύτερου μέρους κερκίδων.

Διαβάστε ακόμη: Έρνεστ Ράτζεν: «Η ζωή μου είναι για βιβλίο…»

Διαβάστε ακόμη: Δέκα facts για τον Τζίμι Μπάτλερ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια