Looking For Anything Specific?

Ο Ζαγοράκης, η Φλέσσα και η προεδρία της ΕΠΟ

 




Η υποψηφιότητα Ζαγοράκη για την  προεδρία στην ΕΠΟ λένε πως έχει "κλειδώσει" εδώ και μέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "protothema" ο Ζαγοράκης θα παραιτηθεί προσεχώς από ευρωβουλευτής , θέση την οποία θα αναλάβει η δημοσιογράφος Βίκη Φλέσσα. Σύμφωνος με την επιλογή του Ζαγοράκη είναι όπως λένε, ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Το δημοσίευμα αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

"Θα θυμάστε ίσως πως προ μηνών «έφυγε» από την ευρωομάδα της Ν.Δ. ο «παιχταράς» Θοδωρής Ζαγοράκης όταν στην υπόθεση «ΠΑΟΚ-Ξάνθη» τοποθετήθηκε υπέρ της αγαπημένης του ομάδας και διεγράφη από το κυβερνών κόμμα. Τώρα, λοιπόν, φαίνεται ότι επανέρχεται στο κόμμα «καβάλα στο άσπρο άλογο» αλλά όχι στο… ασπρόμαυρο. 

Θα φύγει, λένε από ευρωβουλευτής και θα γίνει πρόεδρος της ΕΠΟ, στη θέση του στην Ευρωβουλή θα πάει η επιλαχούσα Βίκυ Φλέσσα (βολεύεται κι αυτή). Ο Ζαγοράκης μάλιστα θα είναι πρόεδρος όλων των προέδρων των (ανήμερων) θηρίων του ποδοσφαιρικού (και όχι μόνο) Big 4 και μάλιστα με τις ευχές κυρίως των «αντιπάλων», δηλαδή του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού... Εγγυητής της συμφωνίας μεταξύ όλων είναι λέει ο ίδιος ο πρωθυπουργός (σ.σ.πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μητσοτάκης μίλησε μαζί του), που θεωρεί τον Θοδωρή "δίκαιο", έντιμο και καλό παιδί". Οι εκλογές της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένες για τις 19 Φεβρουαρίου.  

Διαβάστε ακόμη: Δυσαρέσκεια αθλητών της πάλης για τους χειρισμούς της Ομοσπονδίας στο θέμα των υποτροφιών της Γ.Γ.Α

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια