Looking For Anything Specific?

Μεταγραφικά σενάρια: Οι καρτέλες των πρώτων ονομάτων που κυκλοφόρησαν

 


Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου πλησιάζει κάτι που σημαίνει πως σύντομα η μεταγραφολογία και τα σενάρια σχετικά με τις προσθήκες που σκοπεύουν να κάνουν ομάδες της Super League θα αρχίσουν να ...φουντώνουν. Ας δούμε όμως κάποιες από τις περιπτώσεις παικτών που απασχολούν ήδη ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, και Ολυμπιακός.


Βένταντ Ιμπίσεβιτς(ΠΑΟΚ)

Ο 36χρονος Βόσνιος σέντερ φορ φέρεται να βρίκεται πολύ ψηλά στην λίστα του Πάμπλο Γκαρσία. Αγωνίζεται πολλά χρόνια στην Γερμανία έχοντας συνεργαστεί με ομάδες όπως οι: Άαχεν, Χόφενχαϊμ, Στουτγκάρδη και Χέρτα. Είναι διεθνής(με 83 συμμετοχές) με την Εθνική Βοσνίας.  Ο Ιμπίσεβιτς ξεκίνησε την χρονιά στην Σάλκε όμως αποχώρησε και είναι ελεύθερος. 




Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε (Παναθηναϊκός)

Ο Λαμκέλ Ζε τα έχει βρει με τον Παναθηναϊκό κι αυτό που απομένει είναι να συμφωνήσει στον δανεισμό του και η ομάδα του, η Άντβερπ. Ο Μπόλονι έχει καλή άποψη για την περίπτωση και τις ικανότητες του ακραίου επιθετικού από το Καμερούν.




Ντένι Χότσκο(Παναθηναϊκός)

Στην λίστα του Μπόλονι βρίσκεται κι ο 26χρονος Μαυροβούνιος μέσος Nτένι Χότσκο, ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μουσκρόν αν και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται κανονικά το καλοκαίρι του 2022.



Διαβάστε ακόμη: Η ποδοσφαιρική «φούσκα» που ανέδειξε ο κορωνοϊός


Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ (Ολυμπιακός)

Ο Μολδαβός μπακ της Πάσος Φερέιρα , ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, αποτελεί μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει πολύ σοβαρά η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ο 22χρονος προέρχεται από τις Ακαδημίες της Πόρτο


Πηγή: Repress.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια