Looking For Anything Specific?

"Οι πρωταγωνιστές" σε Λάρισα, ΟΑΚΑ, ΣΕΦ και Πάτρα

 




Διαμαντής Σλαφτσάκης

Οι Σούλερ και Τσάλμερς έβαλαν μεγάλα σουτ(18π. και 13π. αντίστοιχα) , ο Κουζέλογλου ήταν πάλι εκ των πρωταγωνιστών όμως ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ήταν αυτός που έδωσε το κάτι… παραπάνω  στην εκτός έδρας νίκη του Άρη επί της Λάρισας (84-88) στο εξ αναβολής αγώνα της 5ης αγωνιστικής στη Basket League. Ο Σλαφτσάκης πέτυχε 12 πόντους, , με 5 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και έβγαλε καταπληκτικές άμυνες.

 


Σιμόες

Και μόνο για το γκολ της ισοφάρισης (1-1 στο 80΄), ο Πορτογάλος Αντρέ Λουίζ Γκόμεζ Σιμόες λαμβάνει τον…τίτλο του MVP στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της SuperLeague ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ο Σιμόες γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τα γενέθλια του(είναι γεννημένος στις 16/12/1989). Κάπως έτσι οι ερυθρόλευκοι έμειναν αήττητοι και παραμένουν στην 1η θέση με διαφορά 3 βαθμών από τον Άρη. Στα αρνητικά του ντέρμπι ο κάκιστος αγωνιστικός χώρος.

 


Γιώργος Τανούλης 

Ο Προμηθέας παρατάχθηκε αποδεκατισμένος απέναντι στην Τσεντεβίτα, στην προτελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του Eurocup. Ο Γιατράς δεν είχε στη διάθεση του τους Μάντζαρη, Φαγέ, Χριστοδούλου, Τζέιμς. Το παιχνίδι δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και η ομάδα της Πάτρας είχε ήδη αποκλειστεί από την επόμενη φάση. 

Ο Προμηθέας υπέστη βαριά ήττα με 69-105 με τον  Έλληνα τεχνικό να χρησιμοποιεί στο β΄ημίχρονο τον 15χρονο Βασιλείου ( 8π. με 2/2 τρίποντα), τον Κουρουπάκη (4π.) τον Μαντζούκα (10π.)  τον Μπαζίνα (6π. με 4 ασίστ). Πολύ καλή εμφάνιση όμως πραγματοποίησε  ο Θεσσαλονικιός, μέχρι πρότινος παίκτης της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ,( πρωταγωνιστής στη κατάκτηση του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ), Γιώργος Τανούλης(γεννηθείς το 2002) ο οποίος τελείωσε το ματς με 12π. (3/3 δίποντα, 2/4 τρίποντα).  

Μετά το τέλος του αγώνα, εντύπωση προκάλεσαν οι τοποθετήσεις του Μάκη Γιατρά πως κάποιοι προσπαθούν να τον πατήσουν! "Αυτή τη στιγμή έχω πέσει κάτω, προσπαθούν να με πατήσουν, όταν σηκωθώ, θα τους πατήσω εγώ. Σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Προσπαθούσα να μην κάνω αλλαγές, αλλά αυτά που συμβαίνουν φέτος είναι μαγικά. Αυτοί που ξέρουν, θα καταλάβουν σε ποιους απευθύνομαι",είπε. 



Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς

Ο 29χρονος Μαυροβούνιος Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού και ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Βαλένθια στο ΣΕΦ με 96-85 για την 14η αγωνιστική της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι πλήρωσαν την κακή αμυντική τους παρουσία στο α΄ ημίχρονο καθώς δέχθηκαν 52 πόντους! Πλην του Ντούμπλιεβιτς(20π. με 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο) εξίσου καλό ματς έκαναν για τους Ισπανούς οι Κάλινιτς, Πρέπελιτς, Τόμπι. Η Βαλένθια ανέβηκε στις 9 νίκες (5 ήττες) και βρίσκεται στην  5η θέση της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός έχει 7 νίκες-6 ήττες. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια