Looking For Anything Specific?

Γουόλτερ Μπέρι: Δημιούργησε εταιρεία προϊόντων κάνναβης!



Ο θρυλικός Γουόλτερ Μπέρι ένας από τους καλύτερους ξένους παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, με θητεία σε ομάδες όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, ο Ηρακλής, ο Ολυμπιακός, ζει πλέον μόνιμα στη Νέα Υόρκη και δοκιμάζει την τύχη του στον επιχειρηματικό στίβο. 

 Ένα από τα τελευταία του εγχειρήματα είναι η εταιρεία παραγωγής προϊόντων κάνναβης (είναι πολύ διαδεδομένα στις ΗΠΑ), με την ονομασία "CBD". Ο "Truth" όπως ήταν το ψευδώνυμο του όσο έπαιζε μπάσκετ και το οποίο αναγράφεται στις συσκευασίες των νέων αυτών προϊόντων, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη νέα του ασχολία την οποία προωθεί μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram. 

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει η κάνναβη βοηθάει μεταξύ άλλων στην ρύθμιση του μεταβολισμού, ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας, μπορεί να μειώσει το άγχος, το στρες κ.α. Με νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε στις ΗΠΑ η κάνναβη έπαψε να περιλαμβάνεται στη λίστα με τις επικίνδυνες ναρκωτικές ουσίες. Ο Μπέρι γεννήθηκε στις 14 Μαΐου του 1964 και είναι απόφοιτος του St. John's University.  Το καλοκαίρι του 1986 οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλέιζερς τον απέκτησαν επιλέγοντάς τον στη 14η θέση του ντραφτ. Έπαιξε στο ΝΒΑ σε Σαν Αντόνιο Σπερς, Πόρτλαντ, Ρόκερς και Νετς πριν περάσει τον Ατλαντικό. Έμεινε στην ιστορία για το χαρακτηριστικό του αριστερό(σχεδόν αλάνθαστο) χουκ σουτ.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια