Looking For Anything Specific?

Μάικ Τζέιμς: Ένας ωραίος ...τρελός!






Ο Μάικ Τζέιμς κάνει...όργια στη φετινή Euroleague εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις επιδόσεις του. Ο αμερικανός όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από το "επεισόδιο" που φέρεται να είχε προ εβδομάδων με τον Δημήτρη Ιτούδη και το οποίο έγινε η αφορμή για να μείνει εκτός δράσης στο ματς με την Μπασκόνια, αλλά φαίνεται πως έχει θέσει ως στόχο τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

 Όσο για το περιστατικό με τον κόουτς της ΤΣΣΚΑ; Αυτό δεν ήταν το πρώτο που είχε κατά καιρούς με προπονητές στην καριέρα του, ούτε προφανώς θα είναι το τελευταίο. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Αντρέι Βατούτιν αναφερόμενος στην συμφωνία της ρωσικής ομάδας με τον αμερικανό είχε πει :" Όταν είχαμε συμφωνήσει με τον Μάικ Τζέιμς του είχα πει πως στις ΗΠΑ λένε πως η κακή σου φήμη προηγείται του ταλέντου σου. Είχαν ακουστεί πολλά. Του είπα απλά ας συνεργαστούμε, ώστε εδώ η φήμη σου να είναι μόνο καλή. Δεν είναι εύκολος τύπος". 

Το σίγουρο είναι πως ο Τζέιμς δικαιολογεί την αποζημίωση των 2,5 εκ. δολ. ετησίως που εξασφάλισε από την ΤΣΣΚΑ με το νέο του συμβόλαιο να ολοκληρώνεται το 2023. 
Το SportBubble θυμάται κάποια περιστατικά που σκιαγραφούν τον παρορμητικό και εκρηκτικό του χαρακτήρα:

 Η κατεβασμένη τζαμαρία κι ο τραυματισμός 

Τον Οκτώβριο του 2016 ο Μάικ Τζέιμς τραυματίζεται στη διάρκεια της προπόνησης του στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό. Ο Πεδουλάκης κάποια στιγμή του κάνει παρατηρήσεις για λάθη του στο εσωτερικό διπλό και τον βγάζει από το παρκέ. Ο Τζέιμς εκνευρισμένος πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια ρίχνει μια μπουνιά σε τζαμαρία που βρίσκονταν πίσω από την φυσούνα. Αποτέλεσμα; Βαρύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού χεριού. Υποβλήθηκε σε επέμβαση και χρειάστηκε μείνει δυο μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

"Δεν έπαιξα στη Λομοτίβ αδελφέ..."

 Αρκετές φορές ο Τζέιμς έχει πιάσει διάλογο με ακολούθους του στο twitter και στο  instagram. Το 2017 ένας οργισμένος φίλος του Παναθηναϊκού με αφορμή μια ήττα από την ΑΕΚ του λέει να ...γυρίσει στον Κολοσσό και στην Λοκομοτίβ. 
 "Δεν έπαιξα ποτέ στη Λοκομοτίβ αδελφέ. Τουλάχιστον μάθε για τι μιλάς". Ο οπαδός απάντησε: "Δε με ενδιαφέρει που έχεις παίξει. Τώρα παίζεις για τον Παναθηναϊκό πρέπει να σεβαστείς την φανέλα του". Ο Τζέιμς συνέχισε : "Οκ φίλε, θέλεις να κάνω κάτι άλλο για σένα;" 


Ο ταξιτζής

 Αρκετές φορές έχει εκφράσει την ανάγκη να μοιραστεί και αστεία περιστατικά με τους ακολούθους του. Σε ένα από αυτά, το 2018 όταν είχε έρθει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει ως παίκτης της Αρμάνι τον Ολυμπιακό "Είμαι σε ταξί και ο τύπος μου λέει πως είναι Παναθηναϊκός και παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια. Μετά, με ρώτησε αν είμαι παίκτης μπάσκετ. Γέλασα. Του είπα "ναι". Μετά μου λέει "είναι μεγάλο ντέρμπι αυτό με τον Ολυμπιακό. Για μας κι εκείνους". 

 "Θα είμαι τσιρλίντερ" 

Το καλοκαίρι του 2019 ο Μεσίνα εισηγείται την αποδέσμευση του Μάικ Τζέιμς από την Αρμάνι. Ο αμερικανός που είχε εγγυημένο συμβόλαιο απάντησε στο twitter: " Οι αληθινοί άνθρωποι, ξέρουν πραγματικά τι έγινε και τι γίνεται. Αλλά για την ώρα, θα είμαι μια καταπληκτική τσιρλίντερ..."


 "Θέλω να κλείσω στη Μονακό"

 Επιθυμία του Μάικ Τζέιμς είναι να κλείσει την καριέρα του στην...Μονακό. Αυτό απάντησε σε μια συνέντευξη που του πήρε ο πρώην συμπαίκτης του στην Αρμάνι, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας. "Στο μέλλον, θα ήθελα να παίξω για τη Μονακό. Παρότι δεν συμμετέχει στην EuroLeague, έχω ακούσει ότι είναι ωραία εκεί"! 



Συνέντευξη με τον Γιαννακόπουλο

Πριν από λίγους μήνες ο Τζέιμς είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργήσει ένα talk show στο instagram. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του ζήτησε από τους φανς του να του προτείνουν ποιους θα ήθελαν να δουν ως καλεσμένους. Ένας πρότεινε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με τον Τζέιμς να συμφωνεί πως "αυτή θα ήταν μια πολύ καλή ιδέα".




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια