Looking For Anything Specific?

Τα ταλέντα της Ευρώπης προβάρουν ...κοστούμι για το virtual NBA Draft 2020

Το ΝΒΑ έχει ανακοινώσει πως το στούντιο του ESPN στο Κονέκτικατ θα φιλοξενήσει το virtual NBA Draft 2020 το βράδυ της 18ης Νοεμβρίου (19/11, 02:00 ώρα Ελλάδας).

Η διαδικασία ήταν προγραμματισμένη να γίνει στο Barclays Center της Νέας Υόρκης όμως η πανδημία του κορονοϊού υποχρέωσε το ΝΒΑ να αλλάξει πλάνα. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έχουν γίνει ο κομισάριος Άνταμ Σίλβερ και ο αναπληρωτής κομισάριος Μαρκ Τέιτουμ θα εμφανιστούν στο στούντιο στο ESPN για να ανακοινώσουν τις επιλογές για τον πρώτο και το δεύτερο γύρο, αντίστοιχα.

Στο Νο1 επιλέγουν οι:  Μινεσότα Τίμπεργουλβς, στο Νο2 οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και στο Νο3 οι Σάρλοτ Χόρνετς.


Ντένι Άβντιγια (Μακάμπι) 

 Προβλέψεις θέλουν το τρομερό παιδί από το Ισραήλ πολύ ψηλά στις επιλογές του φετινού ντραφτ. Αναδείχθηκε MVP στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U-20. Αγωνίζεται κυρίως στη θέση «4», έχει καλό χειρισμό μπάλας, είναι γρήγορος, πασάρει σωστά κι έχει καλά ποσοστά σε σουτ από μέση απόσταση. Το σουτ του παρόλα αυτά χρίζει επιπλέον βελτίωσης όπως κι αποτελεσματικότητα του στις ελεύθερες βολές. Κίλιαν Χέιζ (Ουλμ) 

 Όπως κι ο Αβντίγια έτσι κι ο Χέις είναι γεννημένος το 2001. Από πατέρα αμερικανό (είναι γιος του βετεράνου καλαθοσφαιριστή ΝτεΡόν Χέιζ) και μητέρα Γαλλίδα ο Χέις δοκιμάστηκε στο Eurocup με την Ουλμ. Έκανε το ντεμπούτο του στη Σολέ σε ηλικία 16 ετών.  Είναι καλός σουτέρ αλλά και εξαιρετικός δημιουργός. Αλεξέι Ποκοσέφσκι(Ολυμπιακός) 

 Έχει ύψος 2.13μ. όμως χειρίζεται την μπάλα σαν γκαρντ. Διαθέτει φαρμακερό σουτ και το σπουδαιότερο είναι πως έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και εξέλιξης. Του λείπουν σημαντικές παραστάσεις όπως αυτές που είχαν παραδείγματος χάρη ο Αβντίγια στη Μακάμπι ή ο Χέις στο Eurocup. Τεό Μαλεντόν (Βιλερμπάν) 

 Η Βιλερμπάν τον πίστεψε από πολύ νωρίς δίνοντας του χώρο και χρόνο να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Κάποιοι τον συγκρίνουν με τον Τόνι Πάρκερ όμως θα διαφωνήσουμε.Έχει ύψος 1,95μ. είναι ταχύς του λείπει η έκρηξη και η δύναμη. Δεν έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί ψηλά στην διαδικασία των draft. Λεάντρο Μπολμάρο (Μπαρσελόνα) 

 Τον παρακολουθήσαμε με την φανέλα της Μπαρτσελόνα με αφορμή πολλούς τραυματισμούς των «μπλαουγκράνα» πέρσι. Ο Αργεντίνος έχει ύψος 1.99μ. είναι αποτελεσματικός σκόρερ , οργανωτικός , παίζει πολύ καλά το pick and roll και είναι αρκετά συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια