Looking For Anything Specific?

Πρόσωπα που “σημάδεψαν” την αγωνιστική δράση του διημέρου




Γιάννης Αθηναίου

 Ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής. Αυτός που γλίτωσε την Εθνική μας (78-84) από μια διαφαινόμενη ήττα από την Βουλγαρία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ. Ο Γιάννης Αθηναίου πέτυχε δυο μεγάλα τρίποντα στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα κι ένα ακόμη σε κρίσιμο σημείο στην διάρκεια της πεντάλεπτης παράτασης. Τελείωσε με 21 πόντους (1/1 βολή, 1/4 δίποντα, 6/9 τρίποντα, 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ) σε 24:05. Για την ιστορία η Ελλάδα στη διάρκεια του αγώνα βρέθηκε πίσω με 16 πόντους διαφορά.


Αντρές Βιερίνια

 Έβαλε ένα υπέροχο γκολ μετά από εκτέλεση φάουλ στη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Λαμίας που οδήγησε τον Δικέφαλο στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Όλα τα λεφτά η...κίνηση του να τρέξει στην αγκαλιά του Πάμπλο Γκαρσία μετά το γκολ. Στους πρωταγωνιστές του ...τρίτου ημιχρόνου ο Πάμπλο Γκαρσία για την δήλωση του: "Όλα τα παιχνίδια για εμάς είναι τελικοί, κάποιες ομάδες παίζουν φιλικά παιχνίδια, εμείς παίζουμε μόνο τελικούς...".


Μάρκο Μπελινέλι 


Μετά από μια λαμπρή καριέρα 13 ετών στο ΝΒΑ που συνοδεύτηκε από μια κατάκτηση πρωταθλήματος (το 2014 με τους Σπερς) ο Μάρκο Μπελινέλι επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Βίρτους Μπολόνια. Ο 34χρονος πλέον καλαθοσφαιριστής αποδέχθηκε πρόταση 5 εκατομμυρίων για 3ετές συμβόλαιο. Ας είναι καλά ο Μάσιμο Ζανέτι , ιδιοκτήτης της ομάδας και παράλληλα ιδιοκτήτης της "Segafredo". Η ομάδα που έχει ήδη στις τάξεις της τον Μίλος Τεόντοσιτς έχει βάλει πλώρη για την Euroleague.


Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος 

 Δε λέμε. Καλός ο Βιγιαφάνιες. Όμως ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος με την εμφάνιση του έδειξε ότι έχει αυτό το...κάτι που χρειάζεται ένας παίκτης για να σταδιοδρομήσει στο υψηλότερο επίπεδο κι αυτό είναι ευχάριστο πρώτιστα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου του 2001 αμυντικός μέσος ήταν αλάνθαστος και πρωταγωνιστής στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού με 2-1. Του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι.


Ανδρέας Μπουχαλάκης

 Ήταν ο πρωταγωνιστής της εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη με 2-1 στη Θεσσαλονίκη πετυχαίνοντας και τα δυο γκολ των ερυθρολεύκων. Η τελευταία φορά που έκανε κάτι ανάλογο(έβαλε δυο τέρματα σε παιχνίδι), ήταν όταν έπαιζε στη Νότιγχαμ Φόρεστ το 2017. Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε σχεδόν καμία δυσκολία απέναντι στον Άρη και με αυτή τη νίκη βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μάρα Γκόμες 

 Την λένε Μάρα Γκόμες και είναι πρώτη τρανσέξουαλ που θα πάρει μέρος στην πρώτη κατηγορία του γυναικείου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Αργεντινή! Υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Villa San Carlos. "Θα εκπληρώσω έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της ζωής μου, που νόμιζα ότι δεν θα γινόταν ποτέ", ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια