Looking For Anything Specific?

Μάικλ Τζόρνταν: Δωρεά 2 εκατ. στον οργανισμό Feeding America




Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη και κρίσιμη για την κοινωνία με αφορμή την πανδημία του κορονοϊού ο Μάικλ Τζόρνταν πρόσφερε 2 εκατομμύρια δολαρία σε οργάνωση τράπεζας τροφίμων, χρήματα που προέρχονται από τα κέρδη του βραβευμένου ντοκιμαντέρ “The Last Dance”. 
 O οργανισμός Feeding America ευχαρίστησε μέσω twitter τον θρύλο του μπάσκετ για τη δωρεά του. O Τζόρνταν από την πλευρά του είπε: "Είμαι υπερήφανος που δωρίζω πρόσθετα έσοδα από το "The Last Dance" στο Feeding America και τις τράπεζες τροφίμων του στην Καρολίνα και το Σικάγο, ως βοήθεια για να τραφούν οι πεινασμένοι της Αμερικής".   



Το Feeding America, είναι μια οργάνωση με 200 τράπεζες τροφίμων στις ΗΠΑ. Στο παρελθόν η οργάνωση είχε δημόσια εκφράσει τους φόβους της σχετικά με τις επιπτώσεις της πανδημίας:"Βλέπουμε δυστυχώς σταθερά αυξανόμενη ανάγκη από τότε που ξεκίνησε η πανδημία. Περίπου το 50% των ανθρώπων που εμφανίζονται στις διανομές τροφίμων ποτέ ως τώρα δεν είχαν αναγκαστεί να βασιστούν σε τέτοια βοήθεια", είχε πει η Κέιτι Φιτζέραλντ, γενική διευθύντρια επιχειρήσεων του Feeding America.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια