Looking For Anything Specific?

Sport Media: Ανακατατάξεις στα ερτζιανά-Νέες εκπομπές σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

 


**Κινητικότητα μεγάλη στα ερτζιανά παρατηρήθηκε το τελευταίο διάστημα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

**Στην πρωτεύουσα είχαμε … «γεννητούρια» με την δημιουργία ενός ολοκαίνουριου αθλητικού ραδιοφώνου. Αναφερόμαστε στον «Over 104,9».

**Ιδιοκτήτες-μέτοχοι του «Over FM» είναι οι δημοσιογράφοι: Γιώργος Χελάκης (34%), ο Γιώργος Κογκαλίδης (33%) και ο Χρήστος Τσατσαρώνης (33%).

**Το δυναμικό του αποτελούν έμπειροι δημοσιογράφοι μεταξύ των οποίων οι: Βασίλης Μοιρώτσος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Κώστας Γκόντζος, Λάμπρος Γκαραγκάνης, Δημοσθένης Καρμοίρης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Νίκος Παπαδογιάννης, Νίκος Κατσαρός, Χριστόφορος Ευαγγελάτος, Ανδρέας Μορφόπουλος  Γιάννης Λαμπίρης, Διονύσης Βερβελές, Κώστας Τσίλης, Μπάμπης Τσιμπίδας, Σωτήρης Γεωργίου κ.α.

**Στη Θεσσαλονίκη, δυναμικά ξεκίνησε το Ράδιο Primo που εκπέμπει ιντερνετικά (https://www.radioprimo.gr/listen/live/6784) ενώ μέρος του πλούσιου αθλητικού προγράμματος φιλοξενείται και στη συχνότητα του Status 107,7.

***«Εγένετο Primo λοιπόν! Που πάει να πει "πρώτο". Το πρώτο δίχως επιχειρηματικές "πλάτες".Το πρώτο στο είδος του, μιας και θα είναι και internetική "φωλιά" και έδρα και ραδιόφωνο και λίγο τηλεόραση και λίγο news gadget και πάντα παρέα. Το πρώτο που θα εκπέμπει όλο του το πρόγραμμα, live στο facebook», αναφέρει μεταξύ άλλων το σάιτ του ραδιοφώνου.

*** Μεταξύ των συντελεστών του βρίσκεται ένα μεγάλο μέρος της παρέας που αποτελούσε τον “Arena Fm “. Δηλαδή : Νίκος Τζαντζαράς, Χρήστος Ραγκάτζης,  Σάββας Τζιομπάνογλου, Μάκης Ιωαννίδης, Φώτης Πλιάκος, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, Αλέξης Σαββόπουλος, Μιχάλης Μουταφίδης κ.α.


 

 **Από νέα συχνότητα(101,7) πλέον εκπέμπει ο Yellow Radio. «Το συνεκτικό στοιχείο αλλά και ζητούμενο όλων μας: ΕΝΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΑΡΗ», αναφέρει το σάιτ του ραδιοφώνου που επίσης συμπληρώνει πως: «Η ύπαρξή του στηρίζεται αποκλειστικά στον εθελοντισμό, την αυτοδιάθεση, και τη συμμετοχικότητα, από την στιγμή που διοικείται και ανήκει στον πολιτιστικό σύλλογο Φίλων Ραδιοφώνου-Φίλων Yellow Radio».

**Στο δυναμικό του Yellow Radio ανήκουν  αθλητικοί συντάκτες όπως: ο Γιώργος Τότσικας, ο Χρήστος Γκάλης, ο Παναγιώτης Γκαμπράνης, ο Δημήτρης Οσανλής, ο Πάρης Τρικαλιώτης, ο Δημήτρης Οικονόμου κ.α.

**Τέλος δυο ραδιοφωνικοί σταθμοί της Θεσσαλονίκης επέλεξαν να προσθέσουν αθλητικές εκπομπές στο πρόγραμμα τους. Ο North 98.0 ενέταξε στο δυναμικό του τον Περικλή Στέλλα ο οποίος παίζει «μπάλα» κάθε μεσημέρι 2-4.

**Ο Real Fm 107,1 Thessaloniki, θα μπαίνει στο γήπεδο το βραδάκι 9-12 μ.μ, καθημερινά με τον Γιώργο Κουβεντίδη στο μικρόφωνο. Καλή επιτυχία και καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια