Looking For Anything Specific?

Μπάσκετ: Βατό τεστ πριν τη Βαλένθια


Καρδίτσα και Ολυμπιακός έρχονται αντιμέτωποι για την 10η αγωνιστική της Μπάσκετ Λιγκ. Προφανώς, στα προγνωστικά μπάσκετ ως ξεκάθαρο φαβορί λογίζονται οι ερυθρόλευκοι. 

 Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν προχώρησε στην καλύτερη εμφάνιση της απέναντι στην Μπάγερν, αλλά την κέρδισε εν τέλει με 77-69, με τους Γερμανούς να έχουν πολύ σημαντικές απουσίες. Βρίσκεται μόλις μία νίκη πίσω από τις θέσεις, που οδηγούν στο πλεονέκτημα έδρας. 

Πρώτοι σκόρερ της ομάδας με 14 πόντους έκαστος, ήταν οι Πίτερς και Γουόκαπ. Ο Λαρεντζάκης και ο Μιλουτίνοφ επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις, με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Στην Μπάσκετ Λιγκ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μία ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. 

Στη stoiximan, η απόδοση της νίκης των ερυθρόλευκων σήμερα έχει φτάσει στο 1.01. Η Καρδίτσα θα έχει αρκετά δύσκολο έργο για να παραμείνει στην 1η κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Την πρώτη και μοναδική μέχρι στιγμής νίκη της, την έκανε στις 26 Νοεμβρίου με το Λαύριο. 

Από κει και πέρα, οι ήττες είναι αναπόφευκτες για τους Καρδιτσιώτες που θα πρέπει να κάνουν βελτιώσεις στο ρόστερ, για να παραμείνουν στην κατηγορία. 
Πρωταγωνιστές στο σκοράρισμα για την Καρδίτσα, είναι οι Γουάιτ, Σμιθ και Κλάσεν. 

 Στοιχηματικά, θα επιλέξουμε τους over 153.5 πόντους στον αγώνα στο 1.87.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια