Looking For Anything Specific?

Με «φόρα» οι Βαυαροί στην Τουρκία

 



Η επιστροφή του Τσάμπιονς Λιγκ είναι γεγονός, μετά την διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων. Πολλά είναι τα παιχνίδια που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον, με ένα από αυτά να είναι το Γαλατασαράι - Μπάγερν Μονάχου. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν ως απόλυτο φαβορί την ομάδα του Τούχελ.

 Οι Τούρκοι έδωσαν τρελά λεφτά για να γεμίσουν με ποιοτικούς παίκτες το ρόστερ τους και αυτό φαίνεται πως αποδίδει σε βαθμού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι αήττητοι μέχρι στιγμής σε όλες τις διοργανώσεις, όντας όμως δεύτεροι στην τουρκική Σούπερ Λιγκ, αφού η Φενερμπαχτσέ έχει το απόλυτο των βαθμών. Θα είναι το πρώτο πολύ δυνατό τεστ για την ομάδα του Μπουρούκ, που θέλει μετά από αρκετά χρόνια να κάνει ευρωπαϊκή πορεία.

 Έχει το ρόστερ για να το κάνει και η ομάδα αποδίδει από πολύ νωρίς στην φετινή σεζόν. Η απόδοση για νίκη της Γαλατά, βρίσκεται στο 6.30 στη novibet

 Η Μπάγερν σιγά σιγά επανέρχεται στο πολύ καλό ποδόσφαιρο που μας είχε συνηθίσει και δύσκολα θα χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή. Στην Ευρώπη μπορεί να ονειρεύεται το τρόπαιο. Με τον Χάρι Κέιν να έχει λύσει όλα τα επιθετικά προβλήματα, έχει ίσως το πιο πλήρες ρόστερ της τα τελευταία έτη. 

Τα εξωγηπεδικά προβλήματα που υπήρχαν στην ομάδα, λύθηκαν όπως φαίνεται με την αποχώρηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν και συγκεκριμένων παικτών του ρόστερ.  Περιμένουμε να μπει με επιθετική διάθεση στο παιχνίδι, όπως και οι Τούρκοι. 

 Η νίκη της Μπάγερν σε συνδυασμό με over 2.5 τέρματα στον αγώνα, βρίσκεται στο 1.91 και μπορούμε να την ακολουθήσουμε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια