Looking For Anything Specific?

Τιμητική διάκριση και βραβεύσεις για την ομάδα μπάσκετ του Ελληνικού Κολεγίου από την Ο.Σ.Ε.Κ.Α.

 


 Έναν συναρπαστικό αγώνα και πιο συγκεκριμένα τον τελικό του Πρωταθλήματος Μπάσκετ με Αμαξίδιο (Α2 κατηγορία), φιλοξένησε η πόλη της Θεσσαλονίκης. Στην αναμέτρηση που έκρινε την άνοδο στην Α1 το Ηράκλειο ήταν η ομάδα που «χαμογέλασε» στο τέλος κερδίζοντας τον μαχητικό Ηρόδικο με 76-71 πανηγυρίζοντας την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Πριν από την έναρξη του αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Αμαξίδιο (Ο.Σ.Ε.Κ.Α) βράβευσε την ομάδα μπάσκετ αγοριών του Ελληνικού Κολεγίου για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος.

 Η  Διευθύντρια του Ελληνικού Κολεγίου Έφη Φουντά δήλωσε: «Είναι μια σημαντική διάκριση τόσο για το σχολείο όσο και για τα παιδιά που έδωσαν την ψυχή τους για να έρθει αυτή η πρωτιά. Ως Ελληνικό Κολέγιο αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως θα συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους βοηθήσουν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους».

 Ο Δημήτρης Τσιότρας προπονητής της ομάδας και γυμναστής Φυσικής Αγωγής είπε: «Και οι 18 αθλητές – μαθητές μας το πίστεψαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να έρθει αυτή η διάκριση, τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως συγχαρητήρια αξίζουν και στην Διεύθυνση του σχολείου για την στήριξη που παρέχει στα παιδιά σε όλα τα επίπεδα». 

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν η Βίκυ Νικολακάρου (μέλος δ.σ. ΟΣΕΚΑ και Διευθύντρια Γυμνασίου του Κολεγίου) , ο Διευθυντής Λυκείου Παναγιώτης Τσολακίδης όπως και πλήθος εκπαιδευτικών-καθηγητών του σχολείου αλλά και γονέων.

 Οι βραβεύσεις έγιναν με την παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ Άρης, Χάρη Παπαγεωργίου που τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό.

Ο Γιώργος Σταμάτης (Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας), ο Γιάννης Βεργίνης (πρόξενος Λουξεμβούργου), ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (δήμαρχος Θεσσαλονίκης), ο Νίκος Ζεϊμπέκης (Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και μέλος τού Δ.Σ. της ΕΟΚ), η Μελίνα Δερμετζοπούλου (Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής), οι Βουλευτές: Κώστας Γκιουλέκας, Άννα Ευθυμίου, Κατερίνα Νοτοπούλου, η Πρώην ΓΓΑ, Κούλα Γιαννακίδου, τίμησαν επίσης με την παρουσία τους την σεμνή εκδήλωση.             


























Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια