Looking For Anything Specific?

H Γουμένισσα τίμησε την Εβίνα Μάλτση

 

 

 Ο Δήμος Παιονίας στο Κιλκίς αποφάσισε να τιμήσει την Εβίνα Μάλτση, την αθλήτρια που προσέφερε πάρα πολλά στο μπάσκετ αλλά και στον Ελληνικό αθλητισμό γενικότερα. Η Εβίνα Μάλτση βρέθηκε στην εκδήλωση της ονοματοδοσίας του κλειστού γηπέδου και ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη: «Είναι τεράστια τιμή και αναγνώριση να δίνεται το όνομα μου στο κλειστό γυμναστήριο του τόπου μου. Εδώ έκανα τα πρώτα μπασκετικά βήματα μου και φιλοξένησαν τα παιδικά μου όνειρα. 

Η καταξίωση και η αναγνωρισιμότητα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός. Έχοντας υπηρετήσει το άθλημα που αγαπώ, τα εφόδια που αποκόμισα, πέρα από κύπελλα και τίτλους, είναι πιο σημαντικά και χρήσιμα στις υπόλοιπες πτυχές της ζωής μου.” ανέφερε αρχικά. “Στείλτε τα παιδιά σας στον αθλητισμό. Κάποια θα γίνουν πρωταθλητές αλλά όλα θα μάθουν να μην τα παρατάνε ποτέ. Θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Παιονίας και όσους συνετέλεσαν στην έμπνευση και τη υλοποίηση”. 

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και μεγάλα ονόματα της… πορτοκαλί θεάς, όπως πρώην συναθλήτριες, ο Μπάνε Πρέλιεβιτς και ο Γιάννης Γιαννούλης. Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε αγώνας μπάσκετ μεταξύ των βετεράνων καλαθοσφαιριστών Ελλάδας και βετεράνων της Γουμένισσας. 

  Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ 3 («Κόσμος των Σπόρ»).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια