Looking For Anything Specific?

Ο Γιάννης , ο Λούκα και οι ΝBAers του Ευρωμπάσκετ 2022

 

 

 Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμμέσως επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Ευρωμπάσκετ του 2022 ποστάροντας δυο φωτογραφίες του στο instragram με τα γαλανόλευκα. Το θέμα της συμμετοχής είχε συζητηθεί και στο παρελθόν μεταξύ του Greek Freak και της Ομοσπονδίας ενώ και ο Δημήτρης Ιτούδης και οι συνεργάτες του ενημερώθηκαν πως μπορούν να υπολογίζουν στην παρουσία του Γιάννη. 

 Πολλά είναι τα αστέρια του ΝΒΑ που έχουν επίσης εκφράσει την επιθυμία τους να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες. Ένας από αυτούς ο Λούκα Ντόνσιτς αλλά κι ο Γκόραν Ντράγκιτς. Για την Τουρκία θα παίξουν οι Σενγκούν, Οσμάν και Κορκμάζ. Ο σταρ των Χιούστον Ρόκετς Ντένις Σρέντερ θα παραταχθεί με την Γερμανία , ο δύο φορές MVP του NBA, Νίκολα Γιόκιτς με την Σερβία, οι Ντομάντας Σαμπόνις και Γιόνας Βαλαντσιούνις με την Εθνική Λιθουανίας, ο Νικόλα Βούτσεβιτς με το Μαυροβούνιο οι Ρουντί Γκομπέρ, Εβάν Φουρνιέ με την Γαλλία είναι επίσης μερικοί από τους παίκτες που κάνουν καριέρα στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. 

***Το Eurobasket 2022 θα διεξαχθεί από την 1 ως τις 18 Σεπτεμβρίου του 2022 και θα το φιλοξενήσουν τέσσερις χώρες: Οι Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία (Κολωνία, Βερολίνο, Τιφλίδα, Μιλάνο, Πράγα). Στο EuroBasket θα λάβουν μέρος 24 ομάδες, οι οποίες έχουν χωριστεί σε 4 ομίλους. Από τις 6 ομάδες του κάθε ομίλου, προκρίνονται στη φάση των «16» οι 4 πρώτες και από εκεί με νοκ άουτ αναμετρήσεις θα φτάσουμε στους αγώνες μεταλλίων. Η FIBA έχει αποκλείσει την Ρωσία από τη διοργάνωση, δίνοντας τη θέση της στο Μαυροβούνιο. 

Το πρόγραμμα της Εθνικής μας έχει ως εξής:
2/9 18:00 Κροατία-Ελλάδα 
3/9 22:00 Ελλάδα-Ιταλία 
5/9 18:00 Μ. Βρετανία-Ελλάδα
6/9 18:00 Ελλάδα-Ουκρανία
8/9 18:00 Εσθονία-Ελλάδα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια