Looking For Anything Specific?

Ένα ποδοσφαιρικό καμπ αστέρων: Εlite Youth Development Football Camp 2022

 

 

 Οκτώ ημέρες οι οποίες θα μπορούν να σημαδέψουν την ποδοσφαιρική εμπειρία νέων ανθρώπων με όραμα και στόχους. Οκτώ ημέρες μόνο ποδόσφαιρο!! Οκτώ ημέρες στη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα προετοιμαστούν, θα αξιολογηθούν και θα καθοδηγηθούν για τα μελλοντικά βήματα τους! Άνθρωποι με εμπειρία, περγαμηνές και μεγάλη διαδρομή, θα είναι εκεί να τους προσφέρουν τις γνώσεις τους, στο πρόγραμμα προπονήσεων:

 Εlite Youth Development Football Camp 2022 Το πρόγραμμα είναι δομημένο πάνω σε δύο άξονες: ·       Εκπαίδευσης · Ψυχαγωγίας 

 Ο Σάκης Τσιώλης, ο Στέλιος Αποσπόρης, ο Χάρης Κοπιτσής και αρκετοί άλλοι, ονόματα του ποδοσφαίρου με ιστορία, που έκαναν τον κόσμο να χαρεί και να γιορτάσει, θα δώσουν το παρόν προκειμένου να καθοδηγήσουν εκείνους που το αξίζουν σε ασφαλή μονοπάτια! Με σεβασμό στα παιδιά και το ίδιο το ποδόσφαιρο. Οκτώ ημέρες όπου με την ευθύνη της εταιρίας Aposporis.Football διοργανώνεται το προπονητικό πρόγραμμα : 

 Εlite Youth Development Football Camp 2022 

 Η αξιολόγηση και η εκπαίδευση των νεαρών ποδοσφαιριστών, ηλικίας 14 έως και 18 ετών που αγωνίζονται σε τμήματα υποδομής συλλόγων, θα γίνει στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα στη Βάρη, ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον με εξαιρετικές εγκαταστάσεις, προπονητές με πολύχρονη εμπειρία στην Super League αλλά και σε τμήματα υποδομής είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα 10ήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο. 

 Η περίοδος του camp θα είναι 03-10/07/22 Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2008. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει : Προπόνηση τεχνικής, τακτικής, ενδυνάμωσης, εργομετρικά γηπέδου ,σεμινάρια καθώς και ψυχαγωγικές δραστηριότητες σε πισίνα. Η αξιολόγηση θα δοθεί εγγράφως στο τέλος του camp. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και kit ρουχισμού. 

Τέλος το camp θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “Φλόγα” . 

 Για λεπτομέρειες και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το site www.aposporis.football επικοινωνούν στο 6981769327 και με e-mail στο aposporisfootball@gmail.com  

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια