Looking For Anything Specific?

ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΒΟΤΣΗΣ: «Τριπλή ένσταση , κακή διαιτησία, δεν μας σεβάστηκαν»

 

 


 Παράσταση στην ΚΕΔ προκειμένου να παραθέσει βίντεο με σοβαρά λάθη και παραλείψεις των διαιτητών επιθυμεί να κάνει η διοίκηση του Ναύαρχου Βότση με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι ανόδου με την ΔΕΚΑ.  

Αναλυτικότερα ο Ναύαρχος Βότσης αναφέρει:

«Θεατές τραγελαφικών γεγονότων γίναμε όσοι παρευρεθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας Α το απόγευμα της Κυριακής. 

Περισσότερο από όλους όμως οι παίκτες της ομάδας μας οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια κακή διαιτησία που  δεν σεβάστηκε τον ιδρώτα τους

Σε ένα ματς τελικό για την άνοδο στην Β εθνική κατηγορία το αποτέλεσμα κρίθηκε από συνεχόμενες λάθος αποφάσεις  οι οποίες εντάθηκαν στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας (από το 1933 ) τον ιδρώτα και την προσπάθεια των παικτών μας αλλά περισσότερο από όλα την παρουσία και την αγάπη που παίρνουμε από τους φίλους της ομάδας μας αποφασίσαμε να  καταθέσουμε τριπλή ένσταση τριπλή ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος με σαφέστατες παραβάσεις κανονισμών και αιτούμαστε την άμεση αποκατάσταση της αδικία εις βάρος της ομάδας μας.

Σας παραθέτουμε κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές λάθος αποφάσεις αρχίζοντας από την τελευταία φάση του αγώνα η οποία έκρινε την έκβαση του αγώνα. Με ένα μόνο σχόλιο "αλλοίωση αποτελέσματος".


  


Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Καραμουσαλίδης από την πλευρά του ανέφερε:  

« Για να φέρουμε νέα γενιά αθλητών & φιλάθλων στα γήπεδα, ο ανταγωνισμός – το θέαμα είναι απαραίτητο.

Σημαντική προϋπόθεση όμως είναι η ισονομία και η δίκαιη χρήση των κανονισμών για την εξασφάλιση της απονομής μπασκετικής δικαιοσύνης. 

Οι διαιτητές είναι μέρος του παιχνιδιού ό χ ι οι πρωταγωνιστές, αυτοί που οφείλουν να εξασφαλίζουν την ισονομία των ομάδων, χωρίς να προκαλούν την αδικία.

Η ομάδα μας υπέβαλε τριπλή ένσταση για αλλοίωση και κλοπή αποτελέσματος με σαφέστατες παραβάσεις των κανονισμών και ζητούμε την επανάληψη του παιχνιδιού. Η αλλοίωση – κλοπή του αποτελέσματος επήλθε από τουλάχιστον 20 φάσεις που θα κοινοποιηθούν στην ΚΕΔ/ΕΟΚ όπως και όλο το παιχνίδι είναι στη διάθεση του καθενός.

Πιο συγκεκριμένα παρουσιάζονται οι τρεις καθοριστικές φάσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα και πιθανόν την άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία.

 Στις πρώτες δύο τα επίμαχα φάουλ που δεν δόθηκαν στο Νο 8 Αποστολίδη Γ. (τα συμπεράσματα δικά σας), και η τρίτη φάση με τα επίμαχα 4.9’’. 

Θεωρούμε ότι το τελευταίο καλάθι του Νο 20 της αντίπαλης ομάδας ήταν εκπρόθεσμο και υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση 3’’ μέσα στη ρακέτα μας. Οι διαιτητές το θεώρησαν εμπρόθεσμο αλλά η παράβαση είναι εμφανέστατη (τα συμπεράσματα δικά σας και πάλι).

Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ & ΤΙΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια