Looking For Anything Specific?

Δυο λόγια για τον Άλκη: Συμπαίκτες του από τον Αχιλλέα Τριανδρίας μιλούν για τον φίλο τους

 


 

 Το τελευταίο που ήθελαν ήταν να μιλήσουν μπροστά σε μια κάμερα(ΕΡΤ 3 -"Κόσμος των Σπορ"). Το έκαναν όμως, όπως εξήγησαν, αργότερα, για να τιμήσουν τον φίλο τους, στη μνήμη όσων πέρασαν μαζί, στους αγώνες, στα αποδυτήρια, στις προπονήσεις... 

 Άλκης Καμπανός ,Φαίδωνας Αναστασιάδης και Γιώργος Βολίδης συνυπήρξαν στην παιδική ομάδα του Αχιλλέα Τριανδρίας. "Δεν είχε καμία σχέση με οπαδικά, ούτε εμμονές , ούτε κόμπλεξ. Εμείς ΠΑΟΚ είμαστε, αυτός ήταν Άρης...Δεν πείραζε και δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν. Αυτά που άρχισαν να λέγονται στην αρχή πως ήταν μπλεγμένος σε ιστορίες με οπαδικές κόντρες δεν υπάρχουν. Ο Άλκης δεν μπορούσε να πειράξει κανέναν. 

 Ήταν σαν ένας αγαθός γίγαντας, ήταν πολύ άδικο όλο αυτό. Μετά την μετακόμιση του στην Βέροια μιλούσαμε, είχαμε επαφή, είχαμε βρεθεί και στην ίδια κατασκήνωση. Μόλις πέρασε σε σχολή στη Θεσσαλονίκη συναντιόμασταν και για καφέ, τα λέγαμε..." Αντιπροσωπεία του Αχιλλέα Τριανδρίας βρέθηκε στην κηδεία του Άλκη στη Βέροια. Ανάμεσα τους και οι Φαίδωνας Αναστασιάδης και Γιώργος Βολίδης που θα κρατούν για πάντα μέσα τους τις εικόνες θλίψης και οδύνης.

Πηγή ΕΡΤ3 
#kosmos tvn spor

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια