Looking For Anything Specific?

Η επέλαση του χιονιά: Τα διεθνή ΜΜΕ για το σκηνικό της ντροπής- Εικόνες με drone από την Αθήνα

 

 Διεθνή μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με το χάος που προκάλεσε η επέλαση του χιονιά στην Αθήνα προβάλλοντας τις εικόνες ντροπής που οδήγησαν στην ταλαιπωρία χιλιάδες πολίτες. Σχετικά με τον αθλητισμό... 
**Το ΟΑΚΑ ανακοίνωσε πως βάζει... λουκέτο μέχρι την Πέμπτη (27/1) κάτι που επηρεάζει άμεσα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ζαλγκίρις (26/1), που οδεύει προς αναβολή. 
 **Ήδη ο ΕΣΑΚΕ ανέβαλε την διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύρο αγώνα Ιωνικός –ΠΑΟΚ. 
 **Επίσης, η προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση της ομάδας βόλεϊ των Γυναικών του   Παναθηναϊκού με την Τενερίφη είναι στον... αέρα, μιας και λόγω της αργίας το κλειστό του «Αγ. Θωμά» δεν είναι λειτουργικό. 
 **Σοβαρές ζημίες έχει υποστεί το γήπεδο της Λεωφόρου. Ο μεγάλος όγκος χιονιού που έπεσε και στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού, είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξουν προβλήματα στο στέγαστρο. Τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί το αν θα γίνει εκεί το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. 
 **Από την κακοκαιρία που έπληξε το τελευταίο 24ωρο την Αττική, ταλαιπωρήθηκε έντονα ο επιθετικός της ΑΕΚ, Καρίμ Ανσαριφάρντ που κατάφερε να φθάσει πριν από λίγο στο Ιράν για να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας το. Ο Ιρανός στράικερ της ΑΕΚ διανυκτέρευε στο Αεροδρόμιο στο οποίο ήταν από χθες το μεσημέρι. Μέλη της ομάδας ομάδα της ΑΕΚ εγκλωβίστηκαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.  

     

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια