Looking For Anything Specific?

Ο αγώνας της ζωής τους: Η αθέατη όψη της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας

 

 Με αφορμή τη διαδρομή του Γιώργου Ανατολάκη από τα ποδοσφαιρικά σαλόνια μέχρι την απασχόλησή του σε εταιρία κούριερ στη Θηβών αλλά και τον πρόσφατο χαμό του πρώην παίκτη του Άρη και του Απόλλωνα Καλαμαριάς Νίκου Τσουμάνη το ethnos tv προχώρησε σε μια έρευνα με στόχο να φωτήσει και την αθέατη όψη της  ποδοσφαιρικής βιομηχανίας. 

Ταξίδεψε στα Γιάννενα όπου σπουδάζει σήμερα ο Δημήτρης Μελιόπουλος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου κάποτε. Παράτησε το ποδόσφαιρο στα 19 του και έδωσε πανελλήνιες. 

Συνάντησε τον πρώην σέντερ φορ του ΠΑΣ Γιάννενα, της Λάρισας, και της Ξάνθης Γιώργο Σαϊτιώτη στη Χαλκιδική όπου σήμερα εργάζεται ως υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

 Συζήτησε  με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟ Γιώργο Νασιόπουλο, που με γκολ του χάρισε μια ιστορική νίκη για το Τριφύλλι στη διοργάνωση του Chaampions League μέσα στο Αμβούργο. Σήμερα ξαναχτίζει τη ζωή του στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ασχολείται με το εμπόριο και το ποδόσφαιρο είναι πλέον ένα χόμπι για αυτόν. 

Ο κλινικός αθλητικός ψυχολόγος της ΑΕΚ Βασίλης Βερτουδάκης μιλά για περιστατικά κατάθλιψης αθλητών που ολοένα και πιο συχνά αυτοί αντιμετωπίζουν όταν κρεμούν τα παπούτσια τους. Ο Κυριάκος Θωμαΐδης, έχοντας γράψει χιλιόμετρα στην αθλητική δημοσιογραφία, καταθέτει την δικιά του εμπειρία και μοιράζεται όσα έχουν δει τα ματιά του μέσα και έξω από τα ποδοσφαιρικά τερέν όλα αυτά τα χρόνια. 

 Δείτε το βίντεο

 

 Έρευνα- Ρεπορτάζ: Τίμος Φακαλής Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βαγγέλης Πηλάτης Μοντάζ: Πάνος Παπαγιάννης Βοηθός παραγωγής: Δημήτρης Τσιόπλος Μουσική: Oliver Michael, Delinova Τεχνική Επεξεργασία: Kivos Productions Παραγωγή: ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια