Looking For Anything Specific?

Σχολική ομάδα συνέτριψε 92-4 τον αντίπαλό της- Τιμωρήθηκε ο προπονητής

 

 Τι κι αν επρόκειτο για αγώνα σχολικού πρωταθλήματος; Παρά την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ο προπονητής απαιτούσε από την ομάδα του να μείνει με το πόδι πατημένο στο... γκάζι. Το περιστατικό συνέβη σε αγώνα μπάσκετ στις ΗΠΑ, στο Κονέκτικατ με την ομάδα της Sacred Heart Academy να διαλύει με 92-4 το Lyman Hall High School. 

Το σκορ μάλιστα στην 3η περίοδο ήταν 80-0. Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε τον εκνευρισμό της κοινής γνώμης με αποτέλεσμα να οδηγήσει την πρόεδρο του Lyman Hall High School , Σίλα Ο’Νιλ σε δημόσια ανακοίνωση συγνώμης: «Η Sacred Heart Academy εκτιμά τα μαθήματα που διδάσκονται και καλλιεργούνται μέσω της συμμετοχής στον αθλητισμό, συμπεριλαμβανομένης της ηθικής και υπεύθυνης συμπεριφοράς, της ηγετικής ικανότητας της δύναμης του χαρακτήρα και του σεβασμού για τους αντιπάλους. Ο χθεσινοβραδινός αγώνας μπάσκετ με το Lyman Hall High School δεν συμβαδίζει με τις αξίες ή τη φιλοσοφία μας».

 Ο προπονητής των ηττημένων, Τομ Λίπκα, σχολίασε ότι η αντίπαλη ομάδα δεν χαλάρωσε σε κανένα σημείο του αγώνα την επίθεση. «Δεν έδειξαν κανένα έλεος, σε όλη τη διάρκεια», είπε. Όσο για την...πέτρα του σκανδάλου, τον κόουτς Τζέισον Κέρκ, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για δυο παιχνίδια από την ομάδα του Sacred Heart Academy. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια