Looking For Anything Specific?

Περί αδειοδοτήσεων, επιτροπών και επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα

 


Δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από την εποχή που στον ΕΣΑΚΕ δημιουργούσαν μια ειδική επιτροπή προκειμένου να μπει μια… τάξη στο πρωτάθλημα. Υπέρμαχος αυτής της ιδέας τότε ήταν ο ιδιοκτήτης του Ρεθύμνου, ο κ. Ζομπανάκης. Όλες οι ΚΑΕ συμφώνησαν πως για την  συμμετοχή στην basket league θα πρέπει να υπάρχουν κάποια στοιχειώδη κριτήρια. 

 «Δεν μπορεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να συνεδριάζει με τόσο μεγάλη καθυστέρηση κι αφού έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να λειτουργεί με προχειρότητα και να αδειοδοτεί ομάδες που καταθέτουν άδειους φακέλους…», ήταν επιχειρήματα που ακούστηκαν παλαιότερα σε συμβούλια του ΕΣΑΚΕ. Για αυτό και φέτος δημιουργήθηκε επιτροπή προέγκρισης για την χορήγηση ή μη πιστοποιητικού από τον ίδιο τον ΕΣΑΚΕ! 

Ανεξάρτητα από το πως θα εξελιχθούν φέτος τα πράγματα με διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν, κάποια στιγμή στο μέλλον θα πρέπει να κατανοήσουν όλοι όσοι εμπλέκονται με τον επαγγελματικό αθλητισμό πώς πρέπει να υπάρχουν κανόνες, ξεκάθαρο  πλαίσιο και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρούνται. Αυτοί που μπορούν, έχουν την πολυτέλεια και την δυνατότητα να ασχοληθούν με τον επαγγελματικό αθλητισμό ας το κάνουν , οι υπόλοιποι ας μην ταλαιπωρούν τους εαυτούς τους και προπάντων σωματεία που εκπροσωπούν. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια