Looking For Anything Specific?

Νίκος Γκάλης: Μια ιστορική απόφαση

 


**Στο παρελθόν έγιναν αρκετές απόπειρες εμπλοκής του Νίκου Γκάλη σε διάφορα , μπασκετικά, αθλητικά, πολιτιστικά αλλά και πολιτικά projects. Η απάντηση ήταν σχεδόν πάντα η ίδια. 

**Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Νικ, ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, ένας αθλητής πρότυπο, με μεγάλη προσφορά στον ελληνικό αθλητισμό, λαμβάνει την απόφαση να ενισχύσει ένα συνδυασμό, ανακοινώνοντας την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά του μπάσκετ.

**Το γεγονός αποκτά μεγάλη αξία αν αναλογιστούμε πως η απόφαση του Γκάλη δεν έγινε εκ του ασφαλούς με την έννοια πως δεν είναι εξασφαλισμένη η νίκη του συνδυασμού Φασούλα στις επικείμενες εκλογές. 

**Η στάση αυτή μάλλον δείχνει κάποιον που επιθυμεί πραγματικά να έχει ρόλο(μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία) στην «επόμενη μέρα» του ελληνικού μπάσκετ. 

**Ανεξαρτήτως σωματειακής προέλευσης, φίλαθλης ιδιότητας του καθενός, πιστεύουμε (και λίγοι θα διαφωνήσουν σε αυτό), πως ο Γκάλης, αποτελεί ένα «κεφάλαιο» που πρέπει να αξιοποιηθεί  σε κάθε περίπτωση , όποιο κι αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα. Διάθεση από τον ίδιο(παρά τα όσα στο παρελθόν του έχει καταλογίσει ο Βασιλακόπουλος), δείχνει να υπάρχει. 

**Ακόμη και σε επίπεδο συμβολισμών, τι καλύτερο για το ελληνικό μπάσκετ να γίνει μια αλλαγή σελίδας στην ΕΟΚ μετά από 40 χρόνια, με τον Νίκο Γκάλη παρόντα στις εξελίξεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια