Looking For Anything Specific?

Το CAMP του ΠΑΟΚ Junior Basketball Program

 


**Το ΠΑΟΚ Junior Basketball Program είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή ενός αξιόλογου camp το οποίο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Paok Sports Arena από τις 28 Ιουνίου ως τις 3 Ιουλίου. 

**"Θα δώσουμε μεγάλη έμφαση στο θέμα των ατομικών δεξιοτήτων των παιδιών, θα εστιάσουμε στα βασικά του μπάσκετ, τον χειρισμό της μπάλας, την πάσα, το σουτ…Παράλληλα έχουμε σχεδιάσει μια σειρά από διαγωνιστικά παιχνίδια. Δεν ξεχνάμε ποτέ πως το μπάσκετ είναι διασκέδαση. Ζητούμενο για εμάς είναι η εκμάθηση αλλά θέλουμε να προσφέρουμε και την χαρά του παιχνιδιού σε συνθήκες ασφάλειας, την οποία τους προηγουμένους μήνες δυστυχώς τα παιδιά στερήθηκαν εξαιτίας της πανδημίας. Ακολουθούμε όλους τους κανόνες ασφάλειας και για αυτό οι θέσεις που έχουμε στο Camp είναι περιορισμένες. Υπάρχει ήδη μεγάλο ενδιαφέρον από παιδιά τόσο εντός όσο και εκτός Θεσσαλονίκης", δήλωσε ο Γιώργος Βαλαβανίδης, διεθνής βετεράνος καλαθοσφαιριστής και  Υπεύθυνος του προγράμματος.

**Το camp θα λειτουργεί σε καθημερινή βάση 5-8 μ.μ. με την παρουσία του προπονητικού επιτελείου του Junior Basketball Program. 

Πληροφορίες: paokbc-academies.gr

Γιώργος Βαλαβανίδης (6975601645)



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια