Looking For Anything Specific?

ΛεΜπρον Τζέιμς: "Αναμενόμενοι οι τραυματισμοί στο ΝΒΑ, εγώ τα έλεγα..."

Καουάι Λέοναρντ, Κάιρι Ίρβινγκ, Τζέιμς Χάρντεν, Ντένι Αβντίγια, Μίτσελ Ρόμπινσον,Ταϊρίς Χαλιμπέρτον... Και η λίστα μεγαλώνει. 

 Οι πολλοί τραυματισμοί στο ΝΒΑ σύμφωνα με τον ΛεΜπρον Τζέιμς οφείλονται ξεκάθαρα στην έλλειψη ξεκούρασης. "Δεν θέλατε να με ακούσετε όταν σας τα έλεγα στο ξεκίνημα της σεζόν. Ήξερα ακριβώς τι θα γίνει. Ήθελα απλά να προστατέψω τους παίκτες...

Αυτοί οι τραυματισμοί δεν είναι μέρος του παιχνιδιού. Είναι η έλλειψη ξεκούρασης πριν τη σεζόν", έγραψε στο twitter και πρόσθεσε: " Οκτώ, πιθανότατα εννιά All-Star παίκτες έχουν χάσει τα playoffs, που είναι και ρεκόρ στην ιστορία της λίγκας. Τα playoffs είναι η κορυφαία εποχή για το πρωτάθλημά μας και οι φίλαθλοι δεν μπορούν να δουν πολλούς από τους αγαπημένους τους παίκτες. Είναι τρελό. Αν υπάρχει ένα άτομο που ξέρει το σώμα του και πως αυτό δουλεύει όλο τον χρόνο, αυτός είμαι εγώ. Μιλώ για την υγεία όλων των παικτών και σιχαίνομαι να βλέπω τόσους πολλούς τραυματισμούς μέσα στη σεζόν. Συγνώμη φίλαθλοι, μακάρι να μπορούσατε να δείτε όλους τους αγαπημένους σας παίκτες", είπε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια