Looking For Anything Specific?

Δ. Βεργίνης: "Χάρισα 125.000 ευρώ. Εγώ κυνηγάω τον Άρη;"

 


Δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών τόνιζαν την έλλειψη θέλησης και διάθεσης από την πλευρά δυο  Ελλήνων καλαθοσφαιριστών, του Δημήτρη Βεργίνη και του Μιχάλη Τσαϊρέλη να συμβάλουν στην ομαλή έκβαση διακανονισμών παλιών οφειλών έναντι του Άρη. 

Οι δυο πρώην παίκτες των "κιτρίνων" κατηγορήθηκαν πως διεκδικούν προσαυξήσεις και τόκους αξιώνοντας μεγαλύτερα ποσά.

Ο Δημήτρης Βεργίνης, ωστόσο απάντησε με γραπτή του δήλωση αναφέροντας πως αρκετές φορές κατά το παρελθόν έχει χαρίσει χρήματα και έχει δείξει την πρόθεση του να βοηθήσει με τη στάση του τον Άρη. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

"Με απορία κι απογοήτευση διαπιστώνω τη στοχοποίησή μου μέσα από δημοσιεύματα τα οποία προέρχονται από διαρροές της Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ.

 Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας θα ήθελα να αναφέρω τα εξής:

 Ο Δημήτρης Βεργίνης χάρισε στον ΑΡΗ ποσό άνω του 50% των οφειλουμένων του (αυτό αποδεικνύεται από έγγραφα και αποδείξεις που είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου ). Το ποσό αυτό συνολικά ανέρχεται στις 125.000 ευρω.

 Θα μπορούσε ίσως η Κ.Α.Ε  ΑΡΗΣ να αναφέρει κάποιον ξένο η Έλληνα καλαθοσφαιριστή ( πλην του Μιχάλη Τσαιρέλη) που να έχει προβεί σε ανάλογη πράξη;

Έχει συμβεί ποτέ στην Κ.Α.Ε  ΑΡΗΣ ή γενικότερα στην ιστορία του ΑΡΗ, αθλητής που έχει υποστεί σοβαρότατο τραυματισμό  αγωνιζόμενος με την ομάδα  του, να έχει εισπράξει καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν το ποσό του ενός μηνός, δίχως ωστόσο να  δημιουργήσει  κανένα πρόβλημα;

 Υπενθυμίζω επίσης  στην Κ.Α.Ε  ΑΡΗΣ  πως ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την ένταξή της στο άρθρο 99 χαρίζοντας σοβαρότατο ποσό  και υπογράφοντας αντίστοιχη δήλωση. 

Υπενθυμίζω ξανά στην Κ.Α.Ε  ΑΡΗΣ ότι ήμουν από τους πρώτους αθλητές που διευκόλυνα την Κ.Α.Ε επί διοικήσεως κ. Γουλιέλμου, μειώνοντας και διακανονίζοντας το ποσό της οφειλής μου. Ωστόσο η συμφωνία αυτή δεν τηρήθηκε ποτέ, ενώ την ίδια χρονική περίοδο άλλοι συνάδελφοι μου καλαθοσφαιριστές εισέπρατταν τα οφειλόμενά τους  κι η ΚΑΕ παράλληλα πραγματοποιούσε μεταγραφές.

 Υπενθυμίζω ακόμα στην Κ.Α.Ε  ΑΡΗΣ πως ακόμα και πρόσφατα ήμουν αρωγός στην προσπάθεια της ώστε να μην καταπέσει η  εγγυητική ( και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά εκεί στην Κ.Α.Ε ). Ο Δημήτρης Βεργινης λοιπόν κυνηγάει τον ΑΡΗ;".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια