Looking For Anything Specific?

Κόμπι Μπράιαντ: Μια καριέρα 20 χρόνων σε ένα βίντεο

 

 Tο ΝΒΑ δημιούργησε ένα VIDEO 465 δευτερολέπτων για την είσοδο του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame. 465 δευτερόλεπτα στα οποία χώρεσαν μία καριέρα 20 χρόνων και ατάκες από τους Τζέρι Γουέστ, Ρέι Αλεν, Άλεν Άιβερσον, Σακίλ Ο'Νιλ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Φιλ Τζάκσον και Στιβ Νας.

Η σύζυγος του Κόμπι Μπράιαντ Βανέσα συγκίνησε με την ομιλία της στη διάρκεια της εκδήλωσης για την είσοδο του αδικοχαμένου συζύγου της στο Hall of Fame.
Η Βανένα Μπράιαντ που συνοδεύονταν από τον Μάικλ Τζόρνταν μεταξύ άλλων είπε: "Μακάρι ο άνδρας μου να ήταν εδώ για να λάβει αυτό το βραβείο. Και αυτός και η Τζίτζι άξιζαν να βρίσκονται εδώ για να παρακολουθήσουν την τελετή. Είναι σαν να τον βλέπω να παίρνει το βραβείο και να λέει τα δικά του. Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Κόμπι. Ήταν μοναδικός. Τα στατιστικά του μιλούν από μόνα τους, δεν έκοψε ποτέ δρόμο όταν κάτι αφορούσε το μπάσκετ. Τον θυμάμαι να λέει ότι ο κόσμος έβαλε στην άκρη κάποια χρήματα για να τον δει, ίσως για μία φορά, δεν ήθελε να μένει εκτός αγώνων. Το σημαντικότερο κατόρθωμά του ήταν ότι έγινε ο καλύτερος πατέρας για τα κορίτσια του.

 Σε κάθε ζωή, πάλι εσένα θα διάλεγα. Συγχαρητήρια μωρό μου, τα κατάφερες, είσαι στο Hall of Fame τώρα. Είσαι ένας αληθινός πρωταθλητής, όχι απλώς ένας MVP. Είσαι ένας σπουδαίος. Είμαι περήφανη για εσένα, θα σε αγαπώ για πάντα Κόμπι Μπιν Μπράιαντ". 

  Δείτε ένα παλαιότερο βίντεο-αφιέρωμα στον αξεπέραστο Κόμπι όπως και την ομιλία της συζύγου του στο Hall Of Fame:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια