Looking For Anything Specific?

Media: Γιατί δεν έκλεισε η συμφωνία Σαββίδη-Τριανταφυλλόπουλου για το Open

 


Πέντε δεσμεύσεις παρουσίασε στον γνωστό δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης στη συνάντηση τους πριν από χρόνια με θέμα το ενδεχόμενο συνεργασίας τους για το Open TV. Ο κ.Σαββίδης αναφέρθηκε: Στην Ρωσία, την Ορθοδοξία, τον ΠΑΟΚ, τον Τσίπρα και τον Καμμένο.

Σε συνέντευξη του στον Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα"  Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε: "Είχα δώσει τα χέρια με τον Ιβάν Σαββίδη για να ξεκινήσουμε μαζί το OPEN, ο ίδιος επειδή θα έβαζε τα χρήματα θα ήταν ο ιδιοκτήτης και εγώ θα έβαζα την ομάδα και τον τρόπο δουλειάς. Του είπα "τι δεσμεύσεις έχετε;" και τότε μαζί του στη συνάντηση είχε και τον Πάνο Καμμένο. 

Η πρώτη του δέσμευση ήταν η Ρωσία και ήμουν και εγώ σύμφωνος, ενώ η δεύτερη δέσμευση ήταν η Ορθοδοξία. Η 3η δέσμευση ήταν ο ΠΑΟΚ και συμφωνήσαμε και σε αυτό. Η 4η δέσμευση ήταν ο Τσίπρας και 5η ο Καμμένος. Τότε εγώ απάντησα ότι οι τρεις πρώτες είναι σταθερές ενώ οι άλλες δύο σήμερα είναι και αύριο δεν είναι, εγώ δεν έχω φίλους πολιτικούς και τότε του λέω ότι αν υπάρξει λόγος, θα είμαι απέναντι από τον Καμμένο. Ο ίδιος μάλιστα κοίταξε τον Καμμένο και τον ρώτησε αν θα γίνει αυτό, με τον Καμμένο να απαντάει ναι. Έτσι τελείωσε η συζήτησή μας. Πρέπει να πω βέβαια οτι ο Σαββιδης πολύ πιο κύριος απ' όλους αυτούς...".



Το ηχητικό υπάρχει εδώ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια