Looking For Anything Specific?

Στεφ Κάρι: Τίμησε τον Μπρους Λι και τους Ασιάτες

 


Η αύξηση της βίας και των επιθέσεων εναντίον Αμερικανών ασιατικής καταγωγής στις ΗΠΑ το προηγούμενο διάστημα κινητοποίησε και το ΝΒΑ. Πλήθος παικτών καταδίκασε τις επιθέσεις ενώ πολλοί από αυτούς προχώρησαν σε δράσεις προκειμένου να ευαισθητοποίησουν και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη. 

Ένας από τους πιο προβεβλημένους σταρ του ΝΒΑ, ο Στεφ Κάρι των Γουόριορς ήρθε σε επαφή με την κόρη ενός αθλητή-ηθοποιού, θρύλου, την Σάνον Λι κόρη του Μπρους Λι, πρωταγωνιστή ταινιών καράτε που άφησαν εποχή.  Ο Στεφ ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα στήριξης στην κοινότητα φορώντας παπούτσια με την φιγούρα του Μπρους Λι. 

"Αυτό ήταν ένα όμορφο παράδειγμα συμμαχίας και αλληλεγγύης. Είναι τιμή μου που επέλεξε τον πατέρα μου ως σύμβολο γιατί όλοι πρέπει να είμαστε μια οικογένεια" δήλωσε η Σάνον Λι. Ο Στεφ Κάρι από την πλευρά του είπε: "Ο Μπρους Λι μιλούσε για ειρήνη , για ανθρωπιά για ενότητα. Τιμούσε την ασιατική κληρονομιά , επηρέασε θετικά τις ζωές πολλών ανθρώπων. Μέσω του ιδρύματος του, το οποίο σήμερα βοηθάει πολλούς ανά τις ΗΠΑ Ασιάτες βρίσκω πως είναι ευκαιρία να συγκεντρωθούν χρήματα προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι σκοποί του". 

Θυμίζουμε πως το προηγούμενο διάστημα αρκετές ασιατικές κοινότητες βρέθηκαν στο στόχαστρο  λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ουχάν στην Κίνα στα τέλη του 2019.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια